Πολλά τα κύπελλα για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. το περασμένο Σαββατοκύριακο

Η πάντα δραστήρια ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Μαΐου, στις εξετάσεις για την απόκτηση Άδειας Αθλητού (ΑΙΑ), που έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης την πρώτη ημέρα, αλλά και στον 5ο αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθη την Κυριακή.

Το Σάββατο στις εξετάσεις Άδειας Αθλητού συμμετείχε επιτυχώς η αθλήτρια του ομίλου Μαρία Σίμωτα με τον ίππο Marine, η οποία απέκτησε δικαίωμα για συμμετοχή σε αγώνες εμποδίων. Αξίζει να αναφερθεί ότι η προπονήτρια του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., Αμίλια Ανετοπούλου, είναι αναγνωρισμένη προπονήτρια και είναι η δεύτερη φορά που παίρνει το ρόλο της εξετάστρια στην ΑΙΑ καθώς η Τεχνική Επιτροπή Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας της είχε αναθέσει την εξέταση 25 υποψήφιων αθλητών στην ιπποκομία, Ιππική Δεξιοτεχνία και Υπερπήδηση Εμποδίων.

Στον αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που έγινε την Κυριακή, τα αποτελέσματα ήταν αντιπροσωπευτικά της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.
Το κύπελλο της Α1 κατηγορίας κατέκτησε η Δανάη Παπαθεολόγου με τον ίππο Deseo.
Η Χρύσα Χρυσικού με τον ίππο Reportero με μια εκπληκτική διαδρομή κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Α6.
Παράλληλα η ίδια αθλήτρια κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Α4.
Η Παναγιώτα Γιασαγιά πήρε το κύπελλο στην κατηγορία Α4 με τον ίππο Fresco van de Vossecant.
Η ίδια αθλήτρια κατέλαβε και την τρίτη θέση στην κατηγορία Β7, στην οποία σημειωτέον συμμετείχε για πρώτη φορά.
Στην κατηγορία Β7 έκανε την παρθενική του εμφάνιση και ο ίππος Bianca Luna με την Αμίλια Ανετοπούλου, προπονήτρια του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., κατακτώντας την πρώτη θέση.

Ήταν ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για τον όμιλο.
Το ΔΣ του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. «συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, αλλά και την προπονήτρια τόσο για την καλή προετοιμασία που τους πρόσφερε, όσο και για την αναγνώριση που χαίρει στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.