Πολύ πιθανή η απόκτηση του δεύτερου Γάλλου ως δανεικού για τον Ολυμπιακό Βόλου

Στιγμιότυπο από τηn προπόνηση του Ολυμπιακού Β. στο Βελεστίνο την Παρασκευή

Όπως έγραψε χθες το magnesiasports, ένας δεύτερος Γάλλος παίρνει μέρος από την Πέμπτη στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου στο Βελεστίνο. Κι αυτός, όπως και ο πρώτος, αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ, όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ημερών η ανακοίνωσή του από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα αποκτήσουν εκτός απροόπτου τον παίκτη ως δανεικό από ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 1.

Σε ό,τι αφορά δύο Έλληνες παίκτες, που ήταν στην προπόνηση της Πέμπτης, για να δοκιμαστούν, δεν εμφανίστηκαν εκ νέου την Παρασκευή (9/8), ενώ να σημειωθεί ότι ατομικό πρόγραμμα συνέχισε να κάνει ο Πριόνας και τον ακολούθησε κάποια στιγμή ο Ενγκομπά, που προηγουμένως είχε βγάλει μεγάλο μέρος της προπόνησης. Ο Θωμάς Γράφας έκανε ασκήσεις με στημένες φάσεις, αλλά και με τελειώματα.

Οι φίλαθλοι μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον τρεις ανακοινώσεις, σύμφωνα με όσα διαρρέονται.

 Έδωσε το παρών ο … Φουτσίνι

Ο Καμερουνέζος Αρμάντο Φουτσίνι, που έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Ελλάδα ως παίκτης στον ΠΑΣ Γιάννενα, τον ΠΑΟΚ, τον Διαγόρα και την Καλλιθέα και που τώρα είναι προπονητής (κάθισε για επτά ματς στον πάγκο του Ηροδότου την περσινή σεζόν) βρέθηκε χθες στο στάδιο του Βελεστίνου και συνομίλησε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδη Τσιμπανάκο, πιθανόν για κάποιον παίκτη.

Ο Φουτσίνι την Παρασκευή στο Βελεστίνο

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.