Πολυνίκης ο ΝΟΒΑ, πολυμεταλλιούχες Καράγγελου-Φραγκάκη

Στο Πανελλήνιο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων στον Βόλο

Ο NOBA αναδείχθηκε πολυνίκης σύλλογος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25/09 στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, και με τις Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη να φτάνουν στις περισσότερες κατακτήσεις μεταλλίων (κλειστό 25άρι Εθνικού).

Το κύπελλο παρέλαβε η Αντιπρόεδρος του ΝΟΒΑ, Μαρία Παρασκευοπούλου, από την ειδική γραμματέας της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορο του αθλήματος, Δέσποινα Καράμπελα.

Στο Τεχνικό Σόλο, η Ζωή Καράγγελου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 81,75709 βαθμούς, για ν’ ακολουθήσει η Ελένη Φραγκάκη με 80,3204.  Την ίδια ημέρα, στον τελικό του Free Combination o ΝΟΒΑ κατέκτησε με 76,1667 βαθμούς το ασημένιο μετάλλιο με τις Γρηγορίου, Ζάρρα, Καλαούζη, Καράγγελου, Καραγιάννη, Τιλελή, Φράγγου και Φραγκάκη. Ο ΝΟΒΑ κατέκτησε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον ΝΟ Χανίων και στο Τεχνικό Ομαδικό, ενώ στο τεχνικό ντουέτο κατέκτησε με τις Καράγγελου-Φραγκάκη το χρυσό.

Μετά το Τεχνικό Σόλο η Ζωή Καράγγελου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο Ελεύθερο Σόλο με 84,1667 βαθμούς, ενώ και πάλι δεύτερη ήταν η Ελένη Φραγκάκη με 83,1000 βαθμούς. Το ντουέτο του ΝΟΒΑ με τις Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Φωτεινή Ζάρρα), με 82,0667 βαθμούς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο Ελεύθερο, ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησαν με 77,4667 βαθμούς οι Δήμητρα Τιλελή – Ελένη Φράγγου του ΝΟΒΑ (αναπλ. Ανθή Ιουλιανή Καλαούζη).

Τέλος, στο Ελεύθερο Ομαδικό ο ΝΟΒΑ έφτασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με τις Ζάρρα, Καλαούζη, Καράγγελου, Τιλελή, Φράγκου και Φραγκάκη να συγκεντρώνουν 78,8000 βαθμούς, πίσω από τον ΝΟ Χανίων που έλαβε 79,1000 βαθμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.