Πρόκριση στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Παίδων για τον ΟΥΚ Βόλου

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος πόλο Παίδων (Κ15), με τις ομάδες του Βόλου να κάνουν το ελάχιστο και να προκρίνονται εύκολα στο επόμενο στάδιο  της διοργάνωσης.

Για μία ακόμη φορά δεν εμφανίστηκε στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου ο Νηρέας Λαμίας κάνοντας σαφώς πιο εύκολο το έργο των ΟΥΚ Βόλου και ΟΕΑΝΑΒ, με τον πρώτο να παίρνει τη νίκη απέναντι στον συμπολίτη του και να τερματίζει στη κατάταξη δεύτερος με 3 βαθμούς. Ο ΟΕΑΝΑΒ δεν πήρε καμία νίκη αλλά προκρίθηκε, αφού από την Α’ στη Β’ φάση δεν προκρίνονταν μόνο οι ομάδες που παίρνουν την τελευταία θέση στους ομίλους τους, και εν προκειμένω ο Νηρέας Λαμίας.

Συνολικά τα αποτελέσματα στον όμιλο του Βόλου: ΟΕΝΑΒ – ΟΥΚ Βόλου 2-12, ΝΟ Λάρισας – ΟΥΚ Βόλου 14-6, ΟΕΑΝΑΒ – ΝΟ Λάρισας 4-23.

Η βαθμολογία: ΝΟ Λάρισας 6, ΟΥΚ Βόλου 3, ΟΕΑΝΑΒ 0, Νηρέας Λαμίας.

Tην ίδια στιγμή η ομάδα Κορασίδων (Κ15) του ΟΥΚ Βόλου δεν τα κατάφερε και χωρίς βαθμούς αποκλείστηκε από τη συνέχεια της αντίστοιχης διοργάνωσης.

Στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τη ΝΕ Πατρών με 18-2, και ακολούθησαν οι ήττες από τους ΝΑΟ Κέρκυρας (18-5) και Ιωνικό (10-4).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.