Προς «διαζύγιο» Ανδρωνάς-Δήμητρα Ευξεινούπολης!

Διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δύο πλευρών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Μπορεί η Δήμητρα Ευξεινούπολης να σώθηκε και να ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ωστόσο η νέα χρονιά όπως όλα δείχνουν θα τη βρει με νέο προπονητή, και όχι με τον Μιχάλη Ανδρωνά, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports»!

Παρά το ότι οι δύο πλευρές έκαναν με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγο για συνέχιση της συνεργασίας τους, τα ραντεβού που έγιναν από εκεί και πέρα δεν δείχνουν να φέρνουν αποτέλεσμα, αφού παρουσιάζονται διαφορές στη φιλοσοφία μεταξύ διοικούντων και προπονητή! Έτσι, το «διαζύγιο» αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον μοιάζει αναπόφευκτο!

Σίγουρα είναι μία εξέλιξη που δεν την περίμεναν οι φίλοι της Δήμητρας και του ποδοσφαίρου γενικότερα, από τη στιγμή που υπάρχει ακόμη αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ Ανδρωνά και διοίκησης της Δήμητρας. Ωστόσο τα εμπόδια που έκαναν την εμφάνισή τους και που προκύπτουν από τη διαφορά φιλοσοφίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μοιάζουν να είναι ανυπέρβλητα…

Εφόσον λοιπόν δεν βρεθεί έστω την τελευταία στιγμή κοινό σημείο επαφής, η Δήμητρα θ’ αναγκαστεί να αναζητήσει νέο τεχνικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.