Πρωτιά στο 2ο Serres Circuit Run για τον Χρήστο Παρασκευά της Νίκης

Την πρώτη θέση διανύοντας πάνω από 76 χλμ στο 2ο Serres Circuit Run κατέκτησε ο υπεραθλητής της Νίκης, Χρήστος Παρασκευάς.
Το τμήμα στίβου του κυανόλευκου συλλόγου του αναφέρει σχετικά: “Στο 2ο Serres Circuit Run συμμετείχε ο τεράστιος αθλητής των υπεραποστάσεων του τμήματος μας, Χρήστος Παρασκευάς, το διήμερο 6-7/4/2024 στις Σέρρες στον αγώνα των 6 ωρών, όπου κατέκτησε την 1η θέση διανύοντας 76.175km.
Πρόκειται για έναν αγώνα που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά σε πίστα αγώνων κι αποτελεί ένα σπουδαίο και πρωτοποριακό event, όχι μόνο για τη χώρα μας και τις υπόλοιπες των Βαλκανίων, αλλά κι ένα από τα ελάχιστα που έχουν γίνει σε όλη την Ευρώπη.
Το Serres Circuit Run περιλαμβάνει 4 αγώνες υπεραπόστασης: 24 ωρών, 12 ωρών, 6 ωρών, έναν Ημιμαραθώνιο και έναν αγώνα 2 στροφών Run & Fun. Οι τέσσερις αγώνες υπεραποστάσεων είναι πιστοποιημένοι από την IAU (International Association of ultra runners) και ο ημιμαραθώνιος αγώνας από τον ΣΕΓΑΣ.
Πολλά πολλά συγχαρητήρια Χρηστάρα! Μας κάνεις πάντα υπερήφανους σ’ αυτό το πολύ δύσκολο δρομικό ταξίδι που έχεις επιλέξει! Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στους επόμενους σου αγώνες!”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.