Πρόβλημα και με Καμπετσή, «μισός» ο Παναθηναϊκός με ΝΠΣ Βόλος!

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον NΠΣ Βόλος στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Εμάνουελ Ινσούα, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Γιασίν Αγιούμπ και Δημήτρης Κολοβός, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Αργύρη Καμπετσή όταν προς το τέλος της προπόνησης αισθάνθηκε ενόχληση στο ραπτικό μυ!

Υπενθυμίζεται ότι, πλην των προαναφερθέντων, νοκ άουτ από το παιχνίδι των «πράσινων» κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας έχουν τεθεί λόγω καρτών και οι Γκίας Ζαχίντ και Χρήστος Δώνης, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε εξ ου και «κόπηκε» και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης…

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην 19μελή αποστολή του Παναθηναϊκού.

Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος και Βαγιαννίδης.

Πηγή: sportfm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.