Σαμ Σμιθ: Ο Τζόρνταν είπε αρκετά ψέματα στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «The Jordan Rules», Σαμ Σμιθ, υποστηρίζει ότι ο Air Jordan επινόησε ιστορίες στο ντοκιμαντέρ που προβάλλεται στο Netflix.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αμφισβήτησαν όσα είπε ο Μάικλ Τζόρνταν στα δέκα επεισόδια του ντοκιμαντέρ The Last Dance. O Χόρας Γκραντ, που ήταν συμπαίκτης του στους Σικάγο Μπουλς, έσπευσε να δηλώσει πως ήταν ψεύτικη η κατηγορία πως έδινε πληροφορίες στον συγγραφέα του βιβλίου, Σαμ Σμιθ, «The Jordan Rules», το οποίο δυσφήμισε τον Air. Μάλιστα, απάντησε ότι ο Τζόρνταν «ήταν ο ρουφιάνος!».

Τώρα έρχεται ο ίδιος ο Σαμ Σμιθ, που κάλυπτε ως δημοσιογράφος το ρεπορτάζ των Σικάγο Μπουλς και στη συνέχεια έγραψε το επίμαχο βιβλίο, να δηλώσει πως ο «Air Jordan» επινόησε αρκετές ιστορίες και είπε διάφορα ψέματα στο ντοκιμαντέρ.

«Υπήρχαν πολλά πράγματα στο ντοκιμαντέρ που είπε και επινόησε. Δεν ήταν μεγάλα ψέματα. Απλώς μοιάζει με αυτές τις ταινίες που βλέπουμε και αναφέρουν ότι βασίζονται σε αληθινή ιστορία. Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε το περίγραμμα όσων έγιναν, αλλά αρκετές λεπτομέρειες ήταν ανοησίες, όπως το σκηνικό με την πίτσα και το δηλητήριο. Ήταν μια βλακεία. Υπήρχαν και άλλα πράγματα, όχι πολύ μεγάλα, στα οποία δε θέλω να αναφερθώ, αλλά και κάποια πράγματα ήταν κραυγαλέα ψέματα», τόνισε ο Σαμ Σμιθ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Σαν Φρανσίσκο 95.7 The Game και επιμένοντας πως ο Τζόρνταν δεν ήταν απολύτως ειλικρινής στις συνεντεύξεις του για το Last Dance.

Μάλιστα τέθηκαν ερωτηματικά για την περιβόητη βραδιά στη Γιούτα, όπως αν τελικά έπαθε, όντως, τροφική δηλητηρίαση ο Τζόρνταν από την πίτσα που έφαγε…

 πηγή:ethnos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.