Σημαντική ενίσχυση με Beshiri στον Α.Ο. Σκιάθου

Σε μια σημαντική ενίσχυση εντάσσοντας στην ομάδα του νησιού τον Ν. Beshiri προχώρησε Α.Ο. Σκιάθου. Στην ανακοίνωση του Α.Ο. Σκιάθου παρατίθεται και το πλούσιο βιογραφικό του παίκτη: “Ο Nikolin Beshiri στα εφηβικά του χρόνια ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Σκιάθο.Το 2009 πήγε στα Τρίκαλα για 2 χρόνια κι έπαιξε στις ακαδημίες του Α.Ο. Τρικάλων. Απο το 2011 μέχρι το 2014 έπαιξε στην Αλβανία στην Α’ Εθνική όπου έκανε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στα 18 του στην ομάδα Skenderbeu F.C παίρνοντας το πρωτάθλημα επί 3 συνεχόμενα χρόνια στην Super League της Αλβανίας.

Έπειτα κλήθηκε στην Εθνική Αλβανίας Υ19 για 1 χρόνο. Τέλη του 2014 βρέθηκε για 1 χρόνο στην Σουηδία στην ομάδα Syrianska F.C στην κατηγορία Β’ Εθνική και το 2016 συνέχισε στη Μάλτα για λογαριασμό της Gudja United στην Α’ Εθνική.Η  Gudja United F.C είναι 6η στην κατάταξη της Premier League.

Έκανε πολλά δοκιμαστικά σε σημαντικές ομάδες όπως η Milan F.C  η Empoli F.C και η F.C Dynamo Kiyv. Πλέον εφ’όσον ζει στο νησί μας, θέλησε να ενισχύσει την τοπική μας ομάδα και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτή του την επιθυμία.Καλώς μας ήρθες Nikolin”!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.