Σοκ στο 90’ για τον Θησέα, έχασε 1-2 με αμφισβητούμενο πέναλτι

Σε ένα ματς που ο Θησέας κατόρθωσε να μαζέψει τον κόσμο του στις κερκίδες του γηπέδου της Αγριάς, δεν μπόρεσε να τους δώσει και τη χαρά ενός θετικού αποτελέσματος απέναντι στον Αστέρα Ιτέας, από τον οποίον έχασε με 1-2 με πολύ αυστηρό πέναλτι που υποδείχθηκε στο 90’ εις βάρος του. Μάλιστα πέρα από την ήττα, ο Θησέας χάνει και για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Β. τέσσερις βασικούς παίκτες του Κοτζαθανάση και Μπόρα, που αποβλήθηκαν, και τους Πέτση και Οικονόμου, οι οποίοι συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες.

Στο 50’ ο Θησέας κι αφού στο πρώτο μέρος έδειξε καλύτερος στο γήπεδο από τον αντίπαλό του, προηγήθηκε με 1-0 με κεφαλιά του Οικονόμου μετά από φάουλ του Κοτζαθανάση. Ωστόσο, ο δημιουργός του γκολ (φωτό) δέχθηκε δεύτερη κίτρινη σωστά για μαρκάρισμα και αποβλήθηκε για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα μετά τον αγώνα με τα Σέλλανα, αφήνοντας την ομάδα από νωρίς με δέκα παίκτες.

Ο Αστέρας Ιτέας με αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν πιο επιθετικός και στο 69’ ισοφάρισε με πλασέ του Αντωνόπουλου. Κι ενώ όλα έδειχναν πως τουλάχιστον ο Θησέας θα πάρει τον πόντο, ήρθε η υπόδειξη ενός πέναλτι αυστηρού στο 90’ και μάλιστα η δεύτερη κίτρινη στον Μπόρα, που θεωρήθηκε ότι σε μία φάση που είναι πολλοί παίκτες έσπρωξε τον Μαλισσόβα, τη στιγμή που και οι δύο χάνουν την ισορροπία τους. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κακκάβας και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουΐχε, Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Αγιασιώτης, Βλάχος (75’ Χατζησταμάτης), Οικονόμου, Δημητριάδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Πάππος, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Ζαννιάς, Μαυρόπουλος (52’Λαζίδης), Γεωργουσόπουλος (89’ Παπαεμμανουηλίδης), Μαλισσόβας, Κακκάβας, Γκούρα (78’ Σαλιάι), Αλεξίου (90’Σεΐτι).

Δήλωση του Τάκη Αλιάτη στο Magnesiasports

Σε δήλωσή του στο Magnesiasports ο πρόεδρος του Θησέα, Τάκης Αλιάτης, τονίζει: «Η διοίκηση του Θησέα ευχαριστεί τον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο και με κόσμιο τρόπο συμπαραστάθηκε στην ομάδα μας και ελπίζουμε ότι τις επόμενες αγωνιστικές να τους δώσουμε περισσότερες χαρές.  Σήμερα ήμασταν αυτόχειρες, πήραμε λάθος αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές και το πληρώσαμε. Η διοίκηση του Θησέα συγχαίρει πάντως τους ποδοσφαιριστές για τα αποτελέσματα που είχαν τον τελευταίο καιρό, αλλά η υπερπροσπάθεια που έκαναν τους στοίχισε σήμερα, αφού δεν είχαν το καθαρό μυαλό και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελαν, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι παίκτες μας τα δίνουν όλα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.