Στη Λάρισα και τα πανελλήνια πρωταθλήματα Τζούντο

Για Νέους Άνδρες και Γυναίκες και για Έφηβους-Νεάνιδες

Mία ακόμη διοργάνωση προστίθεται στη λίστα αυτών που φιλοξενούνται στη γειτονική Λάρισα, με τον Βόλο να παρακολουθεί τις εξελίξεις, αφού τα πανελλήνια πρωταθλήματα Τζούντο Νέων Ανδρών και Γυναικών καθώς και Εφήβων-Νεανίδων θα διεξαχθούν στο κλειστό της Νεάπολης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 17-18 Ιουλίου, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Δημήτρη Μιχαηλίδη να τονίζει ότι ήρθε η στιγμή, που οι αθλητές μας, μετά από πολλούς μήνες, θα επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον και όλοι οι αρμόδιοι, με μεγάλο ενθουσιασμό, θα βρίσκονται δίπλα τους, για να τους στηρίξουν με κάθε τρόπο, όπως με δωρεάν μετακίνηση και μηδενική συμμετοχή.

«Ευχόμαστε, μετά το πέρας της δύσκολης εποχής που διανύσαμε, το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή για την πορεία και την εξέλιξη του αθλήματός μας.  Γνωρίζουμε τους κόπους και τους αγώνες και έχει καταβάλει ο κάθε αθλητής, ο κάθε προπονητής και ο κάθε γονιός. Είμαστε σίγουροι πως για ακόμη μία χρονιά, όλοι οι αθλητές, θα επιδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δηλώνουμε τον σεβασμό και τον θαυμασμό μας σε όλη τους την προσπάθεια και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!» αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Μιχαηλίδης.

Για μία πολύ μεγάλη διοργάνωση που ξεκινά στη Λάρισα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Τζούντο, τη διοίκηση του ΕΑΚ και τον Δήμο Λαρισαίων κάνει λόγο από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, σημειώνοντας ότι μεγάλο πλήθος αθλητών, προπονητών, διαιτητών και συνοδών θα βρίσκονται στην περιοχή. «Με δυναμική συμμετοχή σε εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα, πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα. Με σχεδιασμό, στρατηγική και σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους, υλοποιούμε έργα σημαντικά, αφού ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ισόρροπα κατανεμημένα που επιπλέον δημιουργούν και θέσεις εργασίας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η περιφέρεια του πολίτη, μια περιφέρεια διαρκών επιδόσεων και διακρίσεων και στον τομέα του Αθλητισμού» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.