Στη Β’ Εθνική η Νίκη, ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι δεν κατεβαίνει η ΑΕΛ!

Αυτό που φαινόταν ως σχεδόν βέβαιο, δηλαδή η άνοδος της Νίκης Βόλου στη Β’ Εθνική μπάσκετ, επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, αφού η ΑΕΛ, που υποβιβάστηκε από την Α2, ενημέρωσε με επιστολή της την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι την επόμενη σεζόν λόγω οικονομικών προβλημάτων θα αγωνιστεί οικειοθελώς στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Τη θέση που ελευθερώνεται στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής καταλαμβάνει η Νίκη Βόλου, που ήταν η πρώτη επιλαχούσα μετά το μπαράζ που κέρδισε στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Α.Ο. Πολυγύρου.

Έτσι, οι κυανόλευκοι πετυχαίνουν τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδό τους και συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους, ο οποίος έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα ήταν φανερό ότι κινούνταν στη βάση ότι η ομάδα θα παίξει στην παραπάνω κατηγορία, και θέλουν να ισχυροποιηθούν ακόμη περισσότερο. Πλέον, έχοντας ως βέβαιη τη συμμετοχή στη Β’ Εθνική, οι διοικούντες ρίχνουν το βάρος στην απόκτηση ενός βασικού ποιοτικού ψηλού.

Σε σχόλιο που έκανε ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης, Μπάμπης Τουτουτζόγλου, την προσωπική του σελίδα στο facebook, τόνισε:

“Πριν 3 έτη μόλις είχαμε αναλάβει την ομάδα μας με στόχο να τη φέρουμε εκεί που η ιστορία της είτε αθλητική είτε κοινωνική τη θέλει. Χρειάστηκε ένα μικρό καρβουνάκι που σιγόκαιε στις στάχτες της που είχαν απομείνει. Ότι δηλαδή χρειάστηκαν και οι πρόγονοι μας που αν πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στη Νέα Ιωνία και μεγαλούργησαν στη συνέχεια. Με συμπαραστάτη τον κόσμο μας που λατρεύει με όλη τη δύναμη της ψυχής την ομάδα μας το καρβουνάκι έγινε φλόγα που φούντωσε. Η άνοδος της ομάδας μας στη Β’ Εθνική είναι γεγονός. Οι ώρες δουλειάς για την αγαπημένη μας ομάδα ατέλειωτες. Εμείς θα είμαστε εδώ όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας να προσφέρουμε για την ιδέα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και μόνο μακριά από σκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα.
Η άνοδος απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους και πιστεύω να τα καταφέρουμε.
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σ’ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.