Στις επάλξεις και πάλι για το χάντμπολ της Μαγνησίας ο Κένταυρος Αγριάς

Ενόψει της επίσημης αγωνιστικής δράσης

Ο μοναδικός εκπρόσωπος στο πρωτάθλημα Ανδρών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δηλώνει και φέτος παρών. Η συμμετοχή του Κενταύρου Αγριάς στην Β Εθνική αποτελεί από μόνη της έναν μικρό άθλο. Η αγάπη ορισμένων ανθρώπων για την ομάδα, το handball και τον αθλητισμού κρατούν την φλόγα ζωντανή και σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε ο Κένταυρος να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.

Ο Διονύσης Κρατήρας (προπονητής Α και παίκτης) με τον Γιώργο Καλαποδά (προπονητής Β) έχουν να διαχειριστούν ένα κράμα παικτών που αποτελείται από τους «μπέμπηδες» του Γ. Καλαποδά (Καλαποδάς Αγ. Μαυρομάτης Κ., Μιχαλόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Γ., Τσούκας Ηλ., Χανιάς Δ. Χρυσάφης Γ.). Οι νεαροί παίκτες που μέχρι πέρυσι έπαιζαν στις κατηγορίες των εφήβων, είναι έτοιμοι να λάβουν το βάπτισμα του πυρός. Επίσης, οι «μικροί» (Μακρής Γ.,Μηλιόρδος Θ., Χαλκιάς Θ., Χούστης Σ., Χιώτης Κ.) μεγάλωσαν και επανδρώνουν την ομάδα για τρίτη χρονιά. Οι «φοιτητές» (Γραμματικόπουλος Χ., Μησιρλίδης Π., Πάσχος Δ.) εμπλουτίζουν με τις παραστάσεις που έχουν αποκτήσει από τις πόλεις τους, το δυναμικό της ομάδας, ενώ οι«βετεράνοι»(Καρανάσιος Κ., Βαλκαμελής Γ.) έχουν ως στόχο να οδηγήσουν τους νεαρούς παίκτες στα δύσβατα μονοπάτια του πρωταθλήματος.

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου και από τότε οι νεαροί «Κένταυροι» τρέξανε πολλά χιλιόμετρα τις πρώτες τρεις εβδομάδες που διήρκησε η προετοιμασία. Έκτοτε οι προπονήσεις μεταφέρθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς αλλά και στο ΕΑΚ του Βόλου, το οποίο θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά την έδρα της ομάδας. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας ο Κένταυρος Αγριάς έπαιξε φιλικό αγώνα στο ΕΑΚ του Βόλου με τους Αμφικτύονες Λαμίας, ομάδα που αγωνίζεται στον αντίστοιχο Α υποόμιλο του 1ου Ομίλου. Το προπονητικό δίδυμο είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια ενώ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα μεταβεί στην Λαμία για ακόμη μια φιλική αναμέτρηση.

Ο Κένταυρος Αγριάς καλείται να αντιμετωπίσει στον Α΄Υποόμιλο του 2ου Ομίλου τους Πόντιους Κιλκίς, τον ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων (Θεσσαλονίκη), την ομάδα του Α.Ε.Σ Μακεδών (Θεσσαλονίκη) και τον ΑΠΣ «Φέρωνας (Βέροια).Οι ομάδες θα αγωνιστούν ένας προς όλους σε 2 γύρους, με σύστημα βαθμολογίας Πρωταρχικός στόχος του Κενταύρου είναι να καταλάβει μια εκ των δύο πρώτων θέσεων, έτσι ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Εκεί θα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τους δύο πρώτους των υπόλοιπων δύο υποομίλων (2 ος Όμιλος) που θα δημιουργήσουν ένα νέο όμιλο και θα αγωνιστούν ένας προς όλους σε δύο γύρους με σύστημα βαθμολογίας. Οι δύο πρώτου του νέου ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για την Α2.

Οι φίλοι του Κενταύρου και του handball θα έχουν να την δυνατότητα να βοηθήσουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των παικτών. Άλλωστε έχει προκαλέσει αίσθηση το γεγονός ότι γήπεδο γεμίζει σε κάθε παιχνίδι. Οι άνθρωποι του Κενταύρου δέχονται κολακευτικά σχόλια για αυτό και είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Όπως αναφέρει και ο προπονητής κος Κρατήρας: «Μετά τον κορωνοϊό και την καραντίνα, είναι ασφυκτικό το περιβάλλον και οικονομικά και λόγω και πανδημίας αλλά κυριαρχεί η αγάπη για το παιχνίδι και την ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε τους στόχους μας μετά τα εμπόδια που είναι πολλά. Είχαμε πάντα επαφή και στόχος μας ήταν να μπούμε στο γήπεδο. Το σύνολο μας είναι πολύ δυνατό και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Έχει παρέλθει καιρός και παίζουμε με τις περισσότερες ομάδες για πρώτη φορά. Θα είμαστε όλοι άγνωστοι μεταξύ μας και το πρωτάθλημα θα έχει ιδιαιτερότητες».

ΒΑΛΚΑΜΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΣΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΗΣΙΡΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΧΑΛΚΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΗΛΙΟΡΔΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΑΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΟΥΚΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Β
ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Το πρόγραμμα

1η Αγωνιστική ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΑΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 13/11/2021

2η Αγωνιστική ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 20/11/2021

3η Αγωνιστική ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΕΡΩΝΑΣΒΕΡΟΙΑΣ 27/11/2021

4η Αγωνιστική ΜΑΚΕΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 04/12/2021

5η Αγωνιστική ΡΕΠΟ 11/12/2021

6η Αγωνιστική ΑΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 18/12/2021

7η Αγωνιστική ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 15/01/2022

8η Αγωνιστική ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 22/01/2022

9η Αγωνιστική ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 29/01/2022

10η Αγωνιστική ΡΕΠΟ 05/02/2022

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.