Στον Βόλο για τη Νίκη ο Ισαάκ Χοβέ

Στον Βόλο βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Ισαάκ Χοβέ, γεγονός που δρομολογεί τις εξελίξεις, προκειμένου η ποδοσφαιρική Νίκη Βόλου της νέας αγωνιστικής σεζόν να ξεκινήσει να παίρνει “σάρκα και οστά”, με τον σχεδιασμό του νέου ρόστερ να έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο 39χρονος προπονητής, πρώην ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, μέλος της “χρυσής ομάδας” του 2014, τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους της Νίκης, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας κι ήρθε στην πόλη του Βόλου, για να πιάσει αμέσως δουλειά. Συγκεκριμένα, και ο ίδιος ο Χοβέ και οι ιθύνοντες της ομάδας κρίνουν πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα κι η κατηγορία, στην οποία θα αγωνιστεί του χρόνου η Νίκη.

Ο Ίβηρας φέρελπις προπονητής, σε συνεργασία με τον, όπως όλα δείχνουν, νέο τεχνικό διευθυντή της Νίκης, Ρήγα Στύλλα, ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές, προκειμένου αργά και σταθερά να δημιουργηθεί ο κορμός του ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς, το οποίο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κληθεί να παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Ιούλιος προβλέπεται “καυτός” μήνας, με συνεχείς ανανεώσεις και μεταγραφές, έστω και σε ανεπίσημη μορφή, μιας που δεν έχει συσταθεί ακόμα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και στο τέλος αυτού, αν όλα κυλήσουν ομαλώς, θα γίνει γνωστή κι η ακριβής ημερομηνία έναρξης του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας.

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Μανώλη Αποστολίδη στην ομάδα, ενώ κι ο Ιορδανίδης είναι κοντά στο να πει το «ναι».  Αντίθετα, “μαντήλι” κούνησε ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, πρώην συμπαίκτης του Ισαάκ Χοβέ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Διαγόρα Ρόδου.

Από την άλλη, το κομμάτι των μεταγραφών κρίνεται δυσκολότερο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν ήδη έρθει σε επαφή με πολλούς παίκτες, οι οποίοι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι επιφυλακτικοί σ’ ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στο Βόλο, επειδή δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.