Συγκλονισμένος και ο αθλητικός κόσμος από το τραγικό εθνικό δυστύχημα στα Τέμπη

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την εθνική τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, και οι αθλητικοί σύλλογοι και οι ενώσεις-ομοσπονδίες ήδη εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Η ΕΣΚΑΘ αναφέρει: «Η ΕΣΚΑΘ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών».

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος σημειώνει: «H ΠΑΕ Βόλος εκφράζει την οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή».

H EΠΣΘ: «H ΕΠΣ Θεσσαλίας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της μεγάλης τραγωδίας στα Τέμπη».

Επίσης η ΕΠΟ σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της σημειώνει: «Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σύσσωμος ο κόσμος του ποδοσφαίρου συμμετέχει στο βαρύτατο πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή και εύχεται ταχύτατη ανάρρωση στους τραυματίες.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και με σεβασμό στις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, η Ομοσπονδία ανέβαλε τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλους τους αγώνες των διοργανώσεων ευθύνης της, καθώς και των Ενώσεων, συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος».

Το κείμενο ανανεώνεται…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.