Συγκλονιστικός Θοδωρής Βλάχος, ζήτησε κλαίγοντας «συγνώμη στα παιδιά» για τη «χειρότερη φάση της ζωής μου»!

Ο βολιώτης ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος συγκλόνισε μετά την ήττα της Εθνικής πολο από την Ουγγαρία, ζητώντας συγγνώμη από τους παίκτες του, που πήρε τάιμ άουτ στο φινάλε του τελικού και ενώ βγαίναμε στην κόντρα με προϋποθέσεις!

Η Εθνική μας κατέθεσε ψυχή στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα, αλλά ηττήθηκε, τελικά, από την Ουγγαρία στα πέναλτι, φεύγοντας από την Ιαπωνία με το ασημένιο μετάλλιο. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Θοδωρής Βλάχος συγκλόνισε, καθώς ζήτησε με δάκρυα στα μάτια συγγνώμη από τους παίκτες του, που πήρε τάιμ άουτ στο φινάλε του τελικού και ενώ βγαίναμε στην κόντρα με προϋποθέσεις!

«Δεν μπορώ να μιλήσω, οφείλω μία συγγνώμη στα παιδιά. Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα τάιμ άουτ. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου, στην πιο σπουδαία στιγμή μας. Συγγνώμη από τα παιδιά και όλον τον κόσμο.

Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες, αλλά σήμερα ήταν μοναδική.

Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.