Συμμετείχε στο Rally “Αχαιός” και ετοιμάζεται για το Rally Sprint Φίλιππος ο Ο.Μ.Α.Θ.

Το αυτοκίνητο των Νικολουδάκη και Μόσχου

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τους αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. να έχουν ισχυρή παρουσία.

Έτσι μετά το Rally “Αχαιός”, όπου συμμετείχαν δύο αθλητές του σωματείου, σειρά παίρνει το Rally Sprint Φίλιππος που προσμετράται στο ανανεωμένο και άκρως ενδιαφέρον κύπελλο ασφάλτου Βορείου Ελλάδος, με τέσσερις αθλητές του Όμιλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχουν στον αγώνα.

Στο Rally “Αχαιός” οι Κλεάνθης Νικολουδάκης και Γιάννης Μόσχος με Citroen Saxo συμμετείχαν στην κατηγορίαC6, όπου και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία τους, ενώ κέρδισαν και την πρώτη ειδική στην καριέρα τους στον πρώτο τους αγώνα σε βρεγμένο οδόστρωμα. Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Βέροια και στο Rally Sprint Φίλιππος, όπου θα συμμετάσχουν τέσσερις αθλητές του σωματείου.

Στην κατηγορία C3 θα συμμετάσχουν οι Παύλος Μπαξεβανάκης- Γρηγόρης Κορίνθιος με ένα Honda Civic Type-REp3. Παύλος και Γρηγόρης θα συνυπάρξουν ως πλήρωμα για πρώτη φορά από το 2016 και για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αντιμετωπίζοντας έντονο ανταγωνισμό στην πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα.

Στην κατηγορία C5 θα πάρουν μέρος με το ανανεωμένο Citroen Saxo οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης και Αλεξία Τσιτσιγιάννη, που επανέρχονται ως πλήρωμα έπειτα από το διάλειμμα του 2018 σε μία κατηγορία που μετράει λίγες μεν, αλλά ποιοτικές συμμετοχές.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο Rally “Αχαιός” και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Rally Sprint Φίλιππος καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.