Συνεχίζει τη δουλειά στον Άγ. Γεώργιο ο Ολυμπιακός Β. και περιμένει την ενίσχυση

Όλα θυμίζουν Ολυμπιακό Β. στο αθλητικό κέντρο του Αγ. Γεωργίου Φερών

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δώσει ήδη τέσσερα φιλικά παιχνίδια, στα οποία κατάφερε να σκοράρει μόνο στο τελευταίο με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, το οποίο έχασε με 2-1. Στα προηγούμενα τρία είχε δύο ήττες με 1-0 (με Α.Ε. Καρίτσας εκτός έδρας και ΑΕΛ στο Βελεστίνο) και μία ισοπαλία με 0-0 στα Κανάλια με την Καλαμάτα.

Σίγουρα αυτό δε διέλαθε της προσοχής των ιθυνόντων της ομάδας, οι οποίοι ξέρουν ότι μέσα από τη δουλειά κυρίως θα μπορέσουν να βελτιωθούν σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά άπαντες έχουν το μυαλό τους και σε μία νέα ενίσχυση με έναν παίκτη πιθανότατα που θα μπορεί να παίζει τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα υπ’ όψιν είναι και ένας άλλος κεντρικός χαφ με ανασταλτικές αρμοδιότητες κυρίως, αφού στο οργανωτικό κομμάτι υπάρχουν οι Τζέφερσον και Στεφάνοβιτς.

Σίγουρα, το να γίνει ο Ολυμπιακός Β. πιο επικίνδυνος επιθετικά θα παίξει ρόλο και ο ένας εκ των βασικών θεωρητικά εξτρέμ, που είναι ο Ράντι, ο οποίος δεν έπαιξε σε κανένα φιλικό, αφού ήρθε πιο αργά απ’ όλους.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν λοιπόν να δουλεύουν σκληρά στο ένα από τα δύο γήπεδα του Αγίου Γεωργίου Φερών, στο οποίο έχουν γίνει οι κατάλληλες  εργασίες, ενώ τα πάντα στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο θυμίζουν Ολυμπιακό Β., από τους πάγκους και τα δίχτυα, που είναι στα χρώματα της ομάδας, ως και τους τοίχους.

Χθες οι παίκτες του Θωμά Γράφα γυμνάστηκαν μόνο το πρωί, ενώ το ίδιο θα γίνει και σήμερα Τρίτη (27/8), μέρα κατά την οποία κατά μεγάλη πιθανότητα θα ανακοινωθεί και ο επόμενος φιλικός αντίπαλος, που την προηγούμενη βδομάδα δεν ήταν τελικά ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανίων είχε κάνει πρόταση στη βολιώτικη ομάδα, πριν φύγει από το Καρπενήσι, αλλά με δύο συνεχόμενα φιλικά Κυριακή με ΑΕΛ και Τρίτη και Απόλλωνα Λάρισας να έχουν προηγηθεί, ο Ολυμπιακός Β. δεν μπορούσε να παίξει και την περασμένη Πέμπτη, που ζητούσαν οι Χανιώτες.

Το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Β. στον Αγ. Γεώργιο Φερών

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.