Συζητήσεις με 2-3 παίκτες για ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Στέργιο Ψιάνο

Ο Στέργιος Ψιάνος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως το πιθανότερο σενάριο σχετικά με την αποχώρησή του δεν έχει να κάνει με τόσο με το αγωνιστικό κομμάτι που αφορά τον παίκτη, όντας βασικός και αναντικατάστατος σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας έως τώρα.

Πιθανότερο είναι η αποχώρηση να συνδυάζεται με την αναδιάρθρωση των οικονομικών στον Ολυμπιακό Βόλου, στην προσπάθεια που κάνουν τα στελέχη της διοίκησης για μεταγραφική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι προσθήκες σε άμυνα και επίθεση και κυρίως στη γραμμή κρούσης είναι άκρως αναγκαίες, και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τη Γ’ Εθνική, απέναντι στον ΠΟ Ελασσόνας, που ευκαιρίες γινόντουσαν αλλά γκολ δεν έμπαινε από πλευράς «ερυθρόλευκων». Mάλιστα, γίνεται λόγος για 2-3 κιόλας μεταγραφές, με τη διοίκηση να είναι σε συζητήσεις με παίκτες προκειμένου αυτοί να ντυθούν στα «ερυθρόλευκα».

Άλλωστε, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του και κάθε δυνατή ενίσχυση είναι άκρως επιθυμητή για τον Ολυμπιακό Βόλου που πάλευε και το καλοκαίρι να βρει περισσότερους παίκτες αλλά δεν έκλεισαν συμφωνίες που διοίκηση και προπονητικό επιτελείο θα ήθελαν.

Ετοιμασίες για κύπελλο

Την ίδια στιγμή, περιμένοντας και τους ορισμούς από πλευράς ΕΠΣΘ, ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για… κύπελλο.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι (15:00) της Πέμπτης (29/12) καλείται ν’ αντιμετωπίσει τον Άνθιμο Γαζή για τη Β’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.