Τα δακρυγόνα η αιτία διακοπής του ματς στο Πανθεσσαλικό

Αρκετοί μπορεί να αναρωτήθηκαν την αιτία που στις 18.34 (το απόγευμα της Κυριακής) διακόπηκε προσωρινά το παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Ο λόγος είχε να κάνει με την αλόγιστη και εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων στο γήπεδο από την ΕΛΑΣ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να μην… αντέχεται και παίκτες αλλά και διαιτητές να έχουν φτάσει στο σημείο ακόμα και να έχουν τάσεις για εμετό και σοβαρά προβλήματα αναπνοής.

Ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου στο Φύλλο Αγώνα κατέγραψε ως λόγο διακοπής (που κράτησε για περίπου 1 ώρα) τη ρίψη δακρυγόνων από την ΕΛΑΣ μετά την είσοδο των οπαδών των φιλοξενούμενων στον περιβάλλοντα χώρα του γηπέδου.

Ότι η αποπνικτική ατμόσφαιρα που έθετε σε κίνδυνο όσους ήταν στο γήπεδο ήταν η αιτία της διακοπής. Μάλιστα αρκετοί παίκτες είχαν και προβλήματα αναπνοής αλλά και να σταθούν γενικά στο γήπεδο. Πάντως και οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια εξαρχής είχαν την πρόθεση να τελειώσουν το παιχνίδι. Κανένας δεν έθεσε ζήτημα διακοπής του ή του να μην παιχθούν τα τελευταία λεπτά.

Πηγή: gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.