Στο Αστυνομικό Τμήμα για ενδοοικογενειακή βία ο Ναν

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν, οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα, έπειτα από επεισόδιο που είχε με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο σούπερ σταρ των πράσινων που το βράδυ της Παρασκευής πανηγύρισε το πρωτάθλημα, βρέθηκε στο Α.Τ. Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του.

Η σύζυγός του δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση,αλλά σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, μία διαδικασία που ακολουθείται αυτεπαγγέλτως. Πάντως ο Αμερικανός σταρ των πρασίνων αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Aπό την πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζουν ότι ο παίκτης έχει αφεθεί ελεύθερος, κάτι που συνέβη με προφορική εντολή του εισαγγελέα, και επισκέφτηκε τον οδοντίατρο, καθώς στο Game 5 των τελικών του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει τρία δόντια.

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό πως βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων, ο γκαρντ του τριφυλλιού πόσταρε μία πανηγυρική φωτογραφία στο Instagram με τον ίδιο, τον Κώστα Αντετοκούνπο, τον Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι, τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Στη λεζάντα έγραψε: «Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.