Τελετή λήξης από το B.C. Volos την Τετάρτη 19 Ιουνίου

Την τελετή λήξης της σεζόν που τελείωσε θα διοργανώσει το B.C. Volos για τα τμήματα υποδομής του την επόμενη Τετάρτη 19 Ιουνίου. Η ανακοίνωση:

«Φθάνοντας στο τέλος της αγωνιστικής  χρονιάς για τα τμήματα υποδομής της η ομάδα μας διοργανώνει την Τελετή Λήξης της περιόδου 2018-2019 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Η γιορτή θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος” την Τετάρτη 19 Ιουνίου από τις 19:00-21:30.Το πρόγραμμα θα αρχίσει με τους τελικούς αγώνες και αγώνες επίδειξης απ’ τους νεαρούς παίκτες και παίκτριες και θα τελειώσει με τον μεγάλο τελικό των Ακαδημιών μας (ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ-ΑΡΚΟΥΔΕΣ) στις 20:30.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις με τα αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια σε όλα τα παιδιά. Στο τέλος θα πεταχτούν δώρα στον αέρα, που θα κερδίσουν οι τυχεροί και πιο γρήγοροι.
Στην εκδήλωση μας θα τιμηθεί για την προσφορά του στην Ελληνική και Θεσσαλική Καλαθοσφαίριση ο πρόεδρος της  Ένωσής μας κ. Ντούγκος Δημήτρης και ο πρώην καλαθοσφαιριστής μας Τσιτσιγιάννης Γιώργος, που διαπρέπει στις Εθνικές Κατηγορίες (Β’ Εθνική με Φιλαθλητικό  και Δούκα) και έχει βγει από τα τμήματα Υποδομής μας, όπως και άλλοι παίκτες που αγωνίζονται σε Εθνικά Πρωταθλήματα. Επίσης γίνονται προσπάθειες να έρθει και ένα μεγάλο όνομα στην πόλη μας τη μέρα της Τελετής.
Η ομάδα μας σε συνεργασία με τη Κουζίνα Αλληλεγγύης παρακαλεί γονείς, φίλους και αθλητές/τριες να φέρουν στη γιορτή τρόφιμα και ρουχισμό, ώστε να δοθούν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η Ομάδα μας προσκαλεί ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ μαζί με γονείς και φίλους τους να έρθουν να παρακολουθήσουν τη λήξη.
Ευχαριστούμε τη Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη πολύτιμη βοήθεια της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.