Τέλος το τένις μέχρι τις 7 Ιουνίου

Με κοινή τους ανακοίνωση, η ATP και η WTA αναστέλλουν κάθε αθλητική δραστηριότητα μέχρι και τις 7 Ιουνίου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού!

Πρόκειται για την ημερομηνία όπου θα ολοκληρωνόταν, υπό κανονικές συνθήκες το Ρολάν Γκαρός, κάτι που μεταφράζεται στο ότι δεν θα διεξαχθεί κανένα τουρνουά της φετινής χωμάτινης σεζόν!

«Ήρθε η ώρα να δράσουμε κοινά και όχι μεμονωμένα. Οι προκλήσεις που έχει φέρει ο κορωνοϊός απαιτούν, πιο πολύ από ποτέ, να δράσουμε συλλογικά και συνεργατικά για να προχωρήσει το άθλημα προς όφελος των παικτών, των τουρνουά, των φίλων του τένις.

Αξιολογούμε όλες τις επιλογές μας για να διατηρήσουμε ή να επεκτείνουμε το φετινό καλεντάρι βάσει του πότε θα επιστρέψει η αγωνιστική δράση, κάτι που είναι ακόμα άγνωστο στον παρόντα χρόνο. Θα μιλήσουμε εντός αυτών των εβδομάδων-μηνών με όλους τους φορείς, τους παίκτες και τα τουρνουά.

Όλοι συμφωνούμε ότι τα ζητήματα πρέπει να συζητηθούν με όλους» κλείνει η ανακοίνωση που έρχεται ως απάντηση στη δριμεία κριτική που άσκησαν παίκτες και των δύο τουρ ότι μαθαίνουν τα νέα εκ των υστέρων και δεν λένε τη γνώμη τους.

Πηγή: tennis24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.