Τέσσερις αθλητές του ΟΕΑ-ΝΑΒ στα προπονητικά κοινόβια προετοιμασίας των εθνικών ομάδων κωπηλασίας

Ιδανικό χαρακτηρίζεται το ξεκίνημα και το 2020 για την κωπηλασία του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με την κλήση τεσσάρων αθλητών στα προπονητικά κοινόβια προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων κωπηλασίας.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν οι αθλητές:
-Παπαδόπουλος Γεώργιος (εφήβων μεγάλα κουπιά),
-Ζωγράφος Δημήτρης (Ανδρών),
-Μπαρούτας Βασίλης (Ανδρών 23)
-και η αθλήτρια Αραμπατζή Αγγελική (Νεανίδων).

Τα προπονητικά κοινόβια ξεκινήσανε 2 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιανουαρίου.

Όπως σημειώνει σχετικά η διοίκηση του συλλόγου στην ανακοίνωσή του: «Η συνεχιζόμενη υποστήριξη των Εθνικών ομάδων κωπηλασίας με αθλητές και αθλήτριες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και το 2020 είναι γεγονός για την συνεχιζόμενη τα τελευταία έτη της καθιέρωσης του αθλήματος της κωπηλασίας ως προτεύον άθλημα της περιοχής μας, που πρέπει να προσεχθεί από τους τοπικούς φορείς και να υποστηριχθεί δεόντως.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., συγχαίρει τους αθλητές, αθλήτριες και τους προπονητές τους Συμεών Σάμιο και Σοφία Τάσιου και τους εύχεται νέες επιτυχίες για την Βολιώτικη Κωπηλασία και τα Ελληνικά χρώματα στον Διεθνή στίβο.

Επίσης συγχαίρει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κωπηλασίας Ιωάννη Καλανδαρίδη για την εισαγωγή του στην Ελληνική Αστυνομία και του εύχεται καλή συνέχεια στις επιτυχίες με τον Σύλλογο ΕΝΟΑ που μετεγράφη λόγω μετοίκησης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.