Θα καθυστερήσει μία εβδομάδα το… ρεκόρ του Κέιν

Ο Χάρι Κέιν ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένει άλλη μία εβδομάδα για να προσπαθήσει να γίνει ο Νο1 σκόρερ στην Ιστορία της Τότεναμ, καθώς η ίωση που τον ταλαιπωρεί είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει εκτός από τον σημερινό (28/1) εκτός έδρας αγώνα με την Πρέστον για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο 29χρονος αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας και της Τότεναμ, ισοφάρισε την περασμένη Δευτέρα (23/1) τον Τζίμι Γκριβς στην κορυφή των αρχισκόρερ των «σπερς», με το 266ο γκολ που σημείωσε στο ματς με τη Φούλαμ (νίκη 1-0).

«Έχουμε μόνο ένα πρόβλημα με τον Χάρι, ο οποίος δεν μπόρεσε να προπονηθεί αυτή την εβδομάδα. Έκανε μία προπόνηση, αλλά θα πρέπει αν το σκεφτούμε καλά, αν θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε » τόνισε ο Κρίστιαν Στελίνι, βοηθός προπονητή του Αντόνιο Κόντε σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (27/1).

«Ξέρουμε ότι ο Χάρι θέλει να παίζει σε κάθε ματς, αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και το πώς θα τον προστατέψουμε». Αν ο Κέιν δεν αγωνιστεί εντέλει, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τότεναμ, ο νεοαποκτηθείς (από τη Βιγιαρεάλ) επιθετικός Αρνό Ντανζούμα, ο οποίος υπέγραψε με τους Λονδρέζους μόλις την περασμένη Τετάρτη (25/1).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.