Θα ξανασυναντηθούν στον Βόλο Ιμεράι-Ντόστανιτς είτε γίνουν είτε όχι νέα μπαράζ

Στα “πιτς”, αλλά σε εγρήγορση, στο πλαίσιο ενδεχόμενων εξελίξεων, βρίσκονται στη Νίκη Βόλου, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στα μπαράζ ανόδου από τον Θεσπρωτό.

Οι ποδοσφαιριστές, που επέστρεψαν στον Βόλο από την Ηγουμενίτσα τα ξημερώματα της  Δευτέρας, από το πρωί της ίδιας μέρα βρίσκονται, πλέον, σε άδεια. Την επομένη της “πικρής” δεύτερης ήττας από τον Θεσπρωτό δεν υπήρξε κάποια συνάντηση της ομάδας, με το τεχνικό τιμ να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους παίκτες και να τους ενημερώνει πως είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στη βάση τους. Βέβαια, ο Ράτκο Ντόστανιτς κι οι συνεργάτες του φρόντισαν να δώσουν στους παίκτες ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, προκειμένου άπαντες να είναι σε φόρμα, ενόψει πιθανών νέων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μέσα από νέους αγώνες κατάταξης των χαμένων των μπαράζ της Γ’ Εθνικής, για να καλυφθούν δύο νέες θέσεις που ενδέχεται να προκύψουν στη νέα, βάσει της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, Football League. Άπαντες βρίσκονται “σταντ-μπάι”, λοιπόν, και, όπως εύκολα συμπεραίνεται, κανένας ποδοσφαιριστής δεν αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα της Νίκης Βόλου, μέχρι νεωτέρας.

Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τον Ράτκο Ντόστανιτς. Ο Σέρβος προπονητής βρίσκεται στην πατρίδα του, από τη Δευτέρα, προκειμένου να περάσει κάποιες μέρες ξεκούρασης, επικοινωνεί συνεχώς με τον άμεσο συνεργάτη του Θοδωρή Σκύφτα, που είναι στη Λάρισα, και με τους διοικούντες της ομάδας και ανά πάσα στιγμή, αν χρειαστεί, θα γυρίσει στον Βόλο, έτσι ώστε να πιάσει ξανά δουλειά. Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, δεν έχει γίνει καμία κίνηση, ούτε καν συζήτηση, σχετικά με την επόμενη μέρα στην ομάδα, πράγμα απολύτως λογικό, μέχρι να ξεκαθαρίσει το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το μόνο που έχει βγει ως πληροφορία, μέχρι στιγμής, είναι πως σε επικοινωνία που ήρθαν Νίκος Ιμεράι και Ράτκο Ντόστανιτς, πριν ο δεύτερος αναχωρήσει από τον Βόλο για τη Σερβία, οι δύο άνδρες συμφώνησαν, ακόμα και να μην υπάρξει αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα στο άμεσο μέλλον, να συναντηθούν ξανά στον Βόλο, προκειμένου να συζητηθεί αν οι δύο πλευρές μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν να πορεύονται παράλληλα, σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.