Θέλει να δείξει τον καλό του εαυτό ο ΟΥΚ

Απέναντι στο Παλαιό Φάληρο για τη 10η αγωνιστική

Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών, ωστόσο ο ΟΥΚ Βόλου θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο σήμερα Τετάρτη (15.00) για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας ανδρών στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ, απέναντι στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

Ο προπονητής του ΟΥΚ Βόλου Δημήτρης Μπλάνας, μιλώντας στο «Μagnesiasports», εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος εν όψει της αυριανής αναμέτρησης. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό στο αυριανό παιχνίδι. Ασφαλώς, το Παλαιό Φάληρο πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Μετά τη διακοπή, δεν είμαστε σε τόσο καλή κατάσταση, αλλά θα προτάξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Το δικό τους ρόλο έχουν παίξει οι συνεχόμενες διακοπές στην αγωνιστική παρουσία των παικτών του ΟΥΚ Βόλου, όμως αυτό μόνο ως ελαφρυντικό μπορεί να θεωρηθεί στην παρθενική παρουσία του συλλόγου στην κορυφαία τη τάξει εθνική κατηγορία πόλο. Το γεγονός ότι το τέλος της σεζόν δεν επιφυλάσσει υποβιβασμό για τις ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους νεαρούς  αθλητές του συλλόγου να διώξουν το όποιο άγχος τους συνοδεύει στις υπολειπόμενες τέσσερις αγωνιστικές της κατηγορίας. Όπως είναι άλλωστε γνωστό, το πρωτάθλημα της Α1 διεξάγεται πλέον μόνο σε ένα γύρο για να χωρέσουν οι ημερομηνίες και το μόνο που απομένει για να σφραγίσει την παρουσία του στην κατηγορία και του χρόνου είναι να δώσει κανονικά το «παρών» σε τουλάχιστον τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

«Κέρδος για την πόλη»

Από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Μαρινάγης, στάθηκε στη μεγάλη εικόνα και στο γεγονός ότι η πόλη εκπροσωπήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο με γηγενείς αθλητές, αξιοποιώντας το διαθέσιμο δυναμικό.

«Προσπαθήσαμε να προωθήσουμε τα νέα παιδιά, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και να φανούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί του χρόνου σε ένα πιο ολοκληρωμένο πρωτάθλημα» σημείωσε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στο «Magnesiasports».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΑΝΟ Γλυφάδας-ΑΕΚ

Υδραϊκός-Πανιώνιος

ΟΥΚ Βόλου-Παλαιό Φάληρο

ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης

ΓΣ Περιστερίου-Ολυμπιακός

ΝΟ Χίου-ΝΟ Βουλιαγμένης

Εθνικός-ΝΟ Χανίων

Η βαθμολογία

  1. Βουλιαγμένη 24
  2. ΓΣ Περιστερίου 22
  3. Ολυμπιακός 21
  4. Απόλλων Σμύρνης 21
  5. Υδραϊκός 16
  6. ΠΑΟΚ 13
  7. ΝΟ Χίου 12
  8. Πανιώνιος 12
  9. Παλαιό Φάληρο 10
  10. ΝΟ Χανίων 9
  11. ΑΕΚ 8
  12. ΑΝΟ Γλυφάδας 6
  13. ΟΥΚ Βόλου 3
  14. Εθνικός 3

Η επόμενη αγωνιστική: ΝΟ Χανίων-ΠΑΟΚ, Πανιώνιος-Εθνικός, Απόλλων Σμύρνης-ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΕΚ-ΓΣ Περιστερίου, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου-ΝΟ Χίου, Ολυμπιακός-ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Βουλιαγμένης-Υδραϊκός.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.