Θεοδώρου: «Πιο… υποψιασμένος πλέον ο Μαγνησιακός»

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της η βολιώτικη ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εθν. Νέου Κεραμιδίου

Πίσω του άφησε την ήττα 0-1 από τον Πιερικό την περασμένη Κυριακή ο Μαγνησιακός, έχοντας μπροστά του την ερχόμενη Κυριακή στις 16:00 και στο «Παντελής Μαγουλάς», μία ακόμη δύσκολη αποστολή, και πάλι απέναντι σε ομάδα της Πιερίας.

Αντίπαλος αυτήν τη φορά ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, με προπονητή τον Λαρισαίο παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, που φαίνεται ότι έχει υψηλές βλέψεις φέτος. Ο ερχόμενος αντίπαλος του Μαγνησιακού προέρχεται από δύσκολη επικράτηση 1-0 επί της Θύελλας Κατσικά, και έρχεται στον Βόλο κι αυτός έχοντας διάθεση νίκης.

Ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θάνος Θεοδώρου, και οι παίκτες του πάντως, προετοιμάστηκαν καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική, αφού βρήκαν χρόνο προσπαθώντας ν’ αφήσουν πίσω τους τις συνέπειες της θεομηνίας που έπληξε το προηγούμενο χρονικό διάστημα την περιοχή, ενώ στις δηλώσεις του κάνει λόγο για ακόμη πιο δύσκολη αποστολή της ομάδας του την ερχόμενη Κυριακή.

«Μας περιμένει ένα παιχνίδι εξίσου σημαντικό με αυτό της πρεμιέρας, αλλά θα έλεγα πιο δύσκολο. Ωστόσο, από τη δική μας πλευρά θα είμαστε πλέον πιο… υποψιασμένοι όσον αφορά τις λεπτομέρειες που κρίνουν έναν αγώνα Γ’ Εθνικής. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει» σημείωσε ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας, για να συμπληρώσει ότι: «Προσωπικά, έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι θα μπουν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς παίζουμε εντός έδρας και θέλουμε να έχουμε κάποιο βαθμολογικό όφελος από το παιχνίδι».

Παράλληλα, επισημαίνει και τη δυναμική του αντιπάλου. Συγκεκριμένα σημείωσε ότι: «Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας με υψηλές βλέψεις. Το ξέρουμε αυτό και είμαστε έτοιμοι να τον κοντράρουμε. Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε τη στήριξη των Βολιωτών φίλων του ποδοσφαίρου και θα κάνουμε τα πάντα για να τους δικαιώσουμε για την επιλογή τους».

Όσον αφορά το… μυστικό της ενδεχόμενης επιτυχίας, ο Θάνος Θεοδώρου σχολίασε σχετικά: «Για να τα καταφέρουμε οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει ο αντίπαλος, αλλά και να ανταπεξέλθουμε στη δύναμή τους».

Ένας απών και ένας αμφίβολος

Όσον αφορά την αποστολή του Μαγνησιακού για τον αγώνα της Κυριακής, ένας παίκτης σίγουρα δεν υπολογίζεται, ενώ ένας ακόμη παραμένει αμφίβολος.

Εκτός αποστολής θα είναι ο επιτελικός μέσος Στέργιος Ψιάνος, καθώς αναφέρεται ότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος και χρειάζεται περισσότερο χρόνο προετοιμασίας. Αμφίβολος παραμένει ο 25χρονος μεσοαμυντικός Ηλίας Μαντώς, καθώς ο παίκτης υπέστη διάστρεμμα σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις, και η παρουσία του στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.