Θριαμβευτικό πέρασμα του Άρη από τη Λαμία με 0-3

Αρχοντικό πέρασμα του Άρη από τη Λαμία με 0-3 στο ματς, με το οποίο έπεσε η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι κιτρινόμαυροι του Πάκο Ερέρα μετά από ένα 45λεπτο, που είχαν την κατοχή και το πάνω χέρι, αλλά το ματς πήγε στη δύναμη και τις μονομαχίες, ήταν καθηλωτικοί στην επανάληψη και σκοράροντας τρεις φορές έφυγαν με ένα εντυπωσιακό διπλό από τη Ρούμελη.

Στο 53′ από ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Ματίγια από τα 35 μέτρα και αριστερά και άπιαστη κεφαλιά από τον Ντιγκινί, που πήγε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα έγινε το 0-1.

Στο 71′ από σέντρα από τα δεξιά του Τζανακάκη στην καρδιά της περιοχής της Λαμίας, η κεφαλιά Γκαρσία, τον οποίον έχασε ο Ασίγκμπα, κατέληξε στην αριστερή γωνία του Σαράνοβ κι έτσι έγινε το 0-2, με τους πολυπληθείς φιλάθλους των φιλοξενούμενων να στήνουν πάρτι στη βροχή, αφού πλέον η νίκη για την ομάδα τους φαινόταν σίγουρη. Μάλιστα μπήκε και το κερασάκι στην τούρτα στο 78′. Ο Μπρούνο Γκάμα κινήθηκε από τα δεξιά, σήκωσε το κεφάλι, καθώς είδε το κενό, και με διαγώνιο δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής σημείωσε το τελικό 0-3.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Επστάιν (60′ Τσούκαλος), Ασίγκμπα (73′ Οσμάν), Αντέτζο, Δημούτσος, Μπερτόλιο (46′ Καραγκούνης), Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Μπαράλες.
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Δεληζήσης, Μπασά, Ντιγκινί (73′ Ναζλίδης), Γκαρσία, Βαλεριάνος, Μπρούνο Γκάμα(84′ Ιντζόγλου), Χαμζά Γουνές, Ματίγια (68′ Κολάσο), Τζανακάκης, Φραν Χιμένεθ.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.