Το πιο δυνατό φιλικό για τον Ολυμπιακό Β. με Ηρακλή

Μπορεί ο Περικλής Αμανατίδης να είδε μία χαλάρωση από τους παίκτες του κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού και παρά τις αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να τους φώναξε κάποια στιγμή εκνευρισμένος «τι ήρθαμε εδώ να κάνουμε, προπόνηση;», ωστόσο το Σάββατο στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό με τον Ηρακλή στο έκτο τεστ προετοιμασίας τέτοια φαινόμενα είναι δύσκολο να επαναληφθούν.

Κι αυτό γιατί είναι τέτοιο το όνομα του αντιπάλου, τέτοια η αγωνιστική δυναμική του και τόσο ισχυρό το ρόστερ, που θυμίζει ομάδα Σούπερ Λιγκ, που όλοι οι παίκτες έχουν το κίνητρο να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναμφίβολα το σαββατιάτικο παιχνίδι είναι το πιο δυνατό από όλα τα φιλικά που έχει δώσει η βολιώτικη ομάδα, καθώς ο Άρης ήρθε στο Πανθεσσαλικό με 15 παίκτες, που δε λογιζόταν κανείς τους ως βασικός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κι αυτό δεν ήταν ένα δυνατό ματς.

Αντίθετα, ο Ηρακλής έρχεται πλήρης με μία πλειάδα ποδοσφαιριστών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων έχει την εμπειρία της Σούπερ Λιγκ και είναι γνωστά ονόματα.

Συγκεκριμένα οι κυανόλευκοι της Θεσσαλονίκης, που ανέβηκαν από τη Γ’ Εθνική στη Football League, έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στις μεταγραφές, αποκτώντας 18 ποδοσφαιριστές, αρκετοί εκ των οποίων πρωτοκλασάτοι, ενώ ο ένας απ’ αυτούς, ο Τσίπρας, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου πρόσφατα. Παράλληλα, στη ριζική αναμόρφωση του ρόστερ που έγινε, έχουν αποχωρήσει 19 παίκτες.

Αναλυτικά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Σπύρου Μπαξεβάνου έχει εξής:

Έκτο φιλικό για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει σήμερα το έκτο του φιλικό (έχει αγωνιστεί κόντρα σε Κ19 Ολυμπιακού Πειραιώς, Άρη, Μετέωρα, Απόλλωνα Λάρισας και Γ.Σ. Αλμυρού), ενώ θα ακολουθήσει την επόμενη Τετάρτη αυτό με τον Θησέα εκτός έδρας.  Την Παρασκευή (31/8) οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν μόνο το πρωί, με τους δύο μόνιμους απόντες να είναι ο Καμπλιώνης και ο Διβανές, ενώ ο Οικονομόπουλος μετά το φιλικό με τον Άρη που τραυματίστηκε, όλα δείχνουν ότι θα επανέλθει με τον Ηρακλή. Αναμφίβολα, η αναμέτρηση με τη θεσσαλονικιώτικη ομάδα αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες, αλλά και δέλεαρ για τον κόσμο, που πρέπει να είναι περισσότερος από κάθε άλλη φορά.

Η γενική είσοδος για τους φιλάθλους ορίστηκε στα 7 ευρώ, ενώ για τις γυναίκες, τα παιδιά (από 12 ετών και άνω) και τους ανέργους στα 5 ευρώ.  Η είσοδος των φιλάθλων των γηπεδούχων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης. Σε ό,τι αφορά τους φιλοξενούμενους οπαδούς, θα πρέπει να εισέλθουν αποκλειστικά από την 3η πεζογέφυρα, όπου θα λειτουργεί εκδοτήριο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.