Το Σάββατο στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης το ματς του Ολυμπιακού Βόλου

Το Σάββατο όρισε η ΕΠΟ το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και μάλιστα ο αγώνας δε θα γίνει στη φυσική έδρα του αντιπάλου των ερυθρολεύκων, αλλά στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, κάτι ποιυ δίνει αγωνιστικό πλεονέκτημα στη βολιώτικη ομάδα. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Μαλούτας από την Ημαθία με βοηθούς τους συντοπίτες του Κελεσίδη και Παπαδάκη.

Ο Ολυμπιακός Β. ενημέρωσε για την αλλαγή μέρας και ώρας με την εξής ανακοίνωση: “Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την αλλαγή ημέρας και τόπου διεξαγωγής του παιχνιδιού Ολυμπιακός Βόλου- Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Το παιχνίδι των δύο ομάδων θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης”.

Επίσης και οι Austrian Boys λόγω αυτής της αλλαγής ανακοίνωσαν τα εξής σχετικά με την εκδρομή που ετοιμάζουν: “Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδρομή που διοργανώνουμε για τον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο της Κατερίνης. Το κόστος της εκδρομής είναι 10 Ευρώ και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου μας καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 6 με 9 το βράδυ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.