«Τούμπαρε» τον Παναθηναϊκό και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον τελικό ο ΠΑΟΚ!

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε το Παναθηναϊκού με 3-1 σετ στον δεύτερο ημιτελικό που διεξήχθη στο κλειστό «Τέντα» στην Καλαμάτα και θα αντιμετωπίσει σήμερα Σάββατο (1/4, 21:30) τον Ολυμπιακό, διεκδικώντας το 4ο τρόπαιό του στη διοργάνωση.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και πρώτο σκόρερ τον Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, ο δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να «επιστρέψει» μετά την απώλεια του πρώτου σετ και με μεγάλο «όπλο» του το σερβίς, είχε τις «απαντήσεις» σ’ όλα τα κρίσιμα σημεία των επόμενων σετ, σημειώνοντας την τρίτη σερί νίκη απέναντι στους «πράσινους» (είχε δύο νίκες και στα play off).

Ηταν η τρίτη διαδοχική νίκη του «δικεφάλου του βορρά» απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι μετά το νικηφόρο πρώτο σετ «άδειασαν» και υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους.

Για δεύτερη φορά θα συναντηθεί με τον Ολυμπιακό σε τελικό Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ έχοντας επικρατήσει στην τελευταία 3-1 σετ στη Σύρο κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακό επί του Μίλωνα στον πρώτο ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ Ανδρών. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-0 στο κλειστό «Τέντα» στην Καλαμάτα και προκρίθηκαν για 25η φορά στην Ιστορία τους στον τελικό (και πρώτη μετά το 2017), όπου θα διεκδικήσουν το βράδυ το 17ο τρόπαιό τους στο θεσμό, απέναντι στον ΠΑΟΚ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.