Τραυματίστηκε ο Μαλακασιώτης, στο Πανθεσσαλικό σήμερα ο Μπίλης

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Λεωνίδας Μπίλης

Αποχώρησε τραυματίας ο Φάνης Μαλακασιώτης από τη σημερινή προπόνηση, με πρόβλημα στο πόδι, εκτιμάται αύριο η κατάστασή του – Στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να “κατασκοπεύσει” τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά φέτος, παρευρέθη σήμερα το απόγευμα ο προπονητής της Νίκης, Λεωνίδας Μπίλης.

Απρόοπτο για τους “κυανόλευκους” στη σημερινή πρωινή προπόνηση στο “Π. Μαγουλάς”. Συγκεκριμένα, ο αριστεροπόδαρος χαφ της ομάδας, Φάνης Μαλακασιώτης, αποχώρησε από το πρόγραμμα, καθώς διαμαρτυρήθηκε για πόνους στο πόδι του. Ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον ιατρό της ομάδας και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εκτιμηθεί με ακρίβεια η κατάστασή του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα βγουν αύριο, με το τεχνικό τιμ της Νίκης να προφυλάσσει τον Μαλακασιώτη και να μη ρισκάρει την παρουσία του στην αυριανή πρωινή προπόνηση, μέχρι δηλαδή να διαπιστωθεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα στο πόδι του παίκτη. Πάντως, υπάρχουν φόβοι για μικροζημιά στον αστράγαλο ή το μετατάρσιο του ποδιού.

Παράλληλα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο τεχνικός της ομάδας, Λεωνίδας Μπίλης, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Με δεδομένο πως οι κυανόλευκοι είχαν ρεπό σήμερα το απόγευμα, ο προπονητής τους είχε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τους ερυθρόλευκους, για πρώτη φορά φέτος, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι οποίες θα βρουν τις δύο ομάδες αντίπαλες και ανταγωνιζόμενες για την πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που οδηγεί στη Football League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.