Τσιμπανάκος: «Ο Ολυμπιακός Βόλου θα ενισχυθεί και θα πρωταγωνιστήσει»

Αρκετές συζητήσεις έχει προκαλέσει από το πρωί η λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Περικλή Αμανατίδη, με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», Ευριπίδη Τσιμπανάκο πάντως να εμφανίζεται καθησυχαστικός σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις για το άμεσο μέλλον της ομάδας και για τη συνέχεια.

Επισημαίνοντας στις δηλώσεις του (Classico, Bόλος 9.86) ότι δεν θεωρεί προσωπικά πώς θα προχωρήσει τελικά το σενάριο της αναδιάρθρωσης, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα πάρει προπονητή αντάξιο των συνθηκών και θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επεσήμανε δε ότι η ομάδα είναι υπεράνω προσώπων και ότι κανένας δεν είναι αναντικατάστατος.

Όπως τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου ήδη ο Μπρούνο Μπαράνκο έχει κλείσει και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μαζί με έναν ακόμη Αργεντίνο, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του «Μagnesiasports» και πιστεύοντας ότι η ομάδα θα κάνει μία πάρα πολύ καλή πορεία και θα πρωταγωνιστήσει. Ωστόσο επεσήμανε ότι  βαρύτητα δίνεται στο προπονητικό κέντρο (κόσμημα το χαρακτήρισε για την περιοχή) και στην οργάνωση της ομάδας σε συνδυασμό με τις ακαδημίες.

Στάθηκε επίσης στην ανάγκη για ενότητα («όταν υπάρχει εσωστρέφεια έχουμε πρόβλημα αλλά έχω μάθει να την ξεπερνάω» δήλωσε) και κάλεσε τον κόσμο να μην ανησυχεί, όπως τόνισε ότι δεν ανησυχεί και ο ίδιος.

Τέλος για το γηπεδικό, σημείωσε ότι θα γίνουν επαφές ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή. «Εμείς δεν ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, εμείς θέλουμε ό,τι γίνεται να προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε για το καλό του συλλόγου» τόνισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.