Τσιντώτας, Τριανταφυλλόπουλος και Άλχο οδεύουν προς Τρίπολη

Μπροστά τις… μηχανές στα μεταγραφικά βάζει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες είχαν προχωρήσει μέχρι τώρα σε μία κίνηση, αποκτώντας τον Αϊντίν Ρέτζιτς ως ελεύθερο από την Σλόγκα Μερίντιαν για την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Αστέρα είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν τρεις μεταγραφές.  Αρχικά, οι «κιτρινομπλέ» έφτασαν σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Νίκο Παπαδόπουλο στην εστία και θα καλύψει το κενό του Αντώνη Τσιφτσή που οδεύει στον ΠΑΟΚ.

Ακόμη, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μόλις λύσει το συμβόλαιό του με την Γκόρνικ Ζάμπρζε, αναμένεται να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, για να υπογράψει με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Ο έμπειρος στόπερ δεν θα είναι ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που θα αποκτηθεί, αφού θα γίνει κίνηση για τουλάχιστον έναν ακόμη πρώτης γραμμής.

Παράλληλα, στον Αστέρα κλείνουν και τη μεταγραφή του Νικολάι Άλχο. Ο διεθνής με τη Φινλανδία δεξιός μπακ αποχώρησε από τον Βόλο μετά από μια διετία και θα συνεχίσει στην Τρίπολη, με την περίπτωση του Λευτέρη Λύρατζη να φαίνεται πως ναυαγεί και να προκρίνεται αυτή του Άλχο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.