Βλέπει το ντέρμπι με λιγότερη γκρίνια ο Ολυμπιακός Βόλου

Το παιχνίδι με τον Πιερικό ανήκει πλέον στο παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την ουσία, που ήταν οι τρεις βαθμοί, έχοντας επηρεαστεί, όπως απέδειξαν και οι δηλώσεις του Βαγγέλη Στουρνάρα, από το ότι ακολουθεί το μεγάλο ματς με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Πλέον όμως απερίσπαστοι οι ερυθρόλευκοι έχουν αφοσιωθεί σ’ αυτόν τον αγώνα, που θα τους επιτρέψει να αναρριχηθούν μετά από καιρό στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε περίπτωση που επικρατήσουν, καθώς οι Λαρισαίοι βρίσκονται δύο βαθμούς μπροστά.

Στο βολιώτικο συγκρότημα έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι με την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα και την γκρίνια της κερκίδας, αν και σίγουρα θα ήθελαν την Κυριακή οι αντιδράσεις που έφταναν στ’ αυτιά τους να μην επαναληφθούν την επόμενη. Ήταν χαρακτηριστικό ότι στο παραμικρό λάθος, είτε σε πάσα είτε σε ντρίμπλα είτε σε χαμένη ευκαιρία, μέρος των φιλάθλων αντιδρούσε άσχημα. Αυτό έγινε αντιληπτό από όλους όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό και ήταν αρκετοί, ενώ το γεγονός αυτό σχολιάστηκε γενικότερα.

Όμως, αρκετά πυρά δέχθηκε, μάλλον με ευκολία, και ο Τίμος Καβακάς, που περιμένει από τους παίκτες του να βάλουν τέλος στην εκνευριστική, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος αστοχία, και να κάνουν τις ευκαιρίες γκολ, ξεσπώντας στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς.

Πάντως πιστεύω όλων είναι ότι οι φίλαθλοι, που αναμένεται να είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, λόγω ακριβώς της κρισιμότητας του παιχνιδιού, θα στηρίξουν την ομάδα τους από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και θα δώσουν φτερά στους ποδοσφαιριστές, αφήνοντας στη άκρη την όποια διάθεση για κριτική και αποδοκιμασίες.

Θετικό είναι ότι Μασάντο και Ευθυμιάδης επιστρέφουν από τιμωρία και θα δώσουν άλλες δύο επιλογές στην τεχνική ηγεσία, ενώ δεν υπάρχουν τιμωρίες ή τραυματισμοί μετά τον αγώνα με τον Πιερικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.