Βραβεύσεις και απονομή για τον Βόλος 2004 από την ΕΠΟ     

Το ερχόμενο Σάββατο πιθανότατα στο βοηθητικό του ΕΑΚ

Δικαιωμένες αισθάνονται παίκτριες και προπονήτρια της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004 μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την Α’ κατηγορία. Οπότε οι Βολιώτισσες περιμένουν και την απονομή του τίτλου, από στελέχη της ΕΠΟ, θέλοντας να πανηγυρίσουν και με τον πλέον επίσημο τρόπο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του «Μagnesiasports» θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 28 Μαΐου, πιθανότατα το απόγευμα και στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, με μέλη της Ομοσπονδίας να βραβεύουν τα μέλη του Βόλος 2004. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βολιώτισσες αναζήτησαν αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι ώστε το σταθερό κοινό τους να έχει ευκαιρία να απολαύσει και έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, ωστόσο τελικά δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί διαθέσιμη κάποια άλλη ομάδα. Εκτός κι αν αλλάξει κάτι, και βρεθεί έστω την τελευταία στιγμή κάποιο σωματείο ώστε να συμμετέχει σε φιλική αναμέτρηση, οι θεατές θα πανηγυρίσουν την απονομή του τίτλου στις παίκτριες της προπονήτριας Έλενας Κουσκούνη μαζί με τα μέλη της ακαδημίας του συλλόγου και οικογενειακό τουρνουά.

Τα δεδομένα πάντως για τη φιέστα και την απονομή δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη, με τον σύλλογο να δίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για την ώρα έναρξης της εκδήλωσης

Βέβαια η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε και πλέον το μπαλάκι πετιέται στη διοίκηση, που καλείται να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα ώστε να μπορέσει να σταθεί στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και να μην αποτελέσει σάκο του μποξ. Επίσης καλείται να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις και στις δεσμεύσεις της οργανωτικά, για να μπορέσει η ομάδα να είναι αφοσιωμένη καθαρά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και να διεκδικήσει την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.