Yδατοσφαίριση: Το πρώτο καμπ Κ15 με τη συμμετοχή Βολιωτών

Από τη Θεσσαλονίκη άρχισε και φέτος το «χτίσιμο» της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15), όπου και πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το 1ο Καμπ επιλογής, παρόντων των Ομοσπονδιακών τεχνικών Θόδωρου Βλάχου και Ηλία Μαχαίρα.

Στο Καμπ συμμετείχαν 38 αθλητές γεννηθέντες το 2008 και 2009 από 13 σωματεία, μεταξύ αυτών και οι αθλητές του ΟΥΚ Βόλου Ανδρέας Καψάλης, Ανέστης Παπαγεωργίου, Γιάννης Πέτρου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παίδων Φώντας Λεμπέσης, δήλωσε στην Ιστοσελίδα της ΚΟΕ, για την έναρξη της σχετικής διαδικασίας που έχει ως στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του ερχόμενου καλοκαιριού: «Πρώτο Καμπ και φέτος από τη Βόρειο Ελλάδα, για τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής αθλητών 2008 και νεότερων, εν όψει του Πανευρωπαϊκού Κ15 που θα γίνει το καλοκαίρι. Είδαμε παιδιά που ξέραμε από πέρσι, αλλά και νέα. Ξεκινήσαμε καλά».

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, υπογράμμισε: «Από το μηδέν σχεδόν, αρχίζει το χτίσιμο της νέας ομάδας, έχοντας την βαριά κληρονομιά των πρόσφατων επιτυχιών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.