«Ύμνοι» των ξένων ΜΜΕ για τον Τσιτσιπά

Ο ξένος Τύπος αποθεώνει τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Μετά την επική νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ στο Open της Αυστραλίας, ο 20χρονος τενίστας έχει συγκεντρώσει επάνω του όλα τα βλέμματα, με το διεθνή Τύπο να στέκεται στην τεράστια επιτυχία του επί του «Βασιλιά» του τένις.

Η αγγλική εφημερίδα «Express» παραθέτει δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος πέρασε στα προημιτελικά του πρώτου κορυφαίου Grand Slam της χρονιάς: «Είμαι εδώ για να κερδίσω το τρόπαιο. Το θέλω πραγματικά πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η δημοσιογράφος του βρετανικού μέσου ενημέρωσης στην ανταπόκριση της από την Μελβούρνη αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «…δεν έχω δει ποτέ τέτοιες εξαιρετικές ικανότητες», ενώ στέκεται και στο γεγονός ότι ο 37χρονος Ελβετός δεν θα εμφανιστεί στην φάση των «8» του τουρνουά για τρίτη μόλις φορά μετά το 2003!

Στη Γερμανία η «FAZ» υποστηρίζει: «Ο Τσιτσιπάς εκθρόνισε τον μεγάλο Φέντερερ» και προσθέτει λεπτομέρειες για την τεράστια επιτυχία του Έλληνα πρωταθλητή.

«Ο 20χρονος που φτιάχνει ταινίες νίκησε τον Φέντερερ», σημείωσε η «The Age» της Αυστραλίας, αφιερώνοντας διθυραμβικά σχόλια στον Τσιτσιπά και συνεχίζει: «Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκλείστηκε από ένας μυστηριώδη ταλαντούχο Έλληνα που έχει εμμονή με την παραγωγή ταινιών και τη φωτογραφία», σημείωσε.

Και ο ισπανικός Τύπος, η «Μarca» , η «Αs», αλλά και άλλες κορυφαίες εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα προχωρούν σε εκτενείς αναφορές για τη νίκη του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ, ιδιαίτερα, μάλιστα, λόγω του ότι ο νεαρός τενίστας θα βρει στο δρόμο του για την τετράδα τον Ισπανό Μπαουτίστα, τα ξημερώματα της Τρίτης (03:30 ώρα Ελλάδας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.