Ζητά απευθείας πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου η Ιεράπετρα!

Ο ΟΦ Ιεράπετρας, που κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών μετά το 2-0 επί της Νίκης στον τελικό του Κερατσινίου, ζήτησε εγγράφως από την ΕΠΟ γι’ αυτόν τον λόγο να πάρει απευθείας την πρόκριση για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, για να δουν οι φίλαθλοι της ομάδας μεγάλους αντιπάλους στο γήπεδό της ομάδας, όπως τονίζεται σχετικά. Θυμίζουμε ότι όλοι οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων, μεταξύ αυτών και η Νίκη, αποφασίστηκε να παίρνουν μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος από την πρώτη προκριματική φάση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας: “Η ΕΠΟ ανακοίνωσε νέο τρόπο διεξαγωγής του κυπέλου Ελλάδος. Το καινούργιο και εντυπωσιακό ταυτόχρονα είναι ότι εκτός από τις ομάδες των δύο επαγγελματικών κατηγοριών θα συμμετάσχουν και οι 53 κυπελλούχοι των αντιστοίχων ΕΠΣ. Άρα και ο ΟΦΙ ως κυπελλούχος Λασιθίου. Στις δύο πρώτες φάσεις θα συμμετάσχουν οι 53 κυπελλούχοι των ενώσεων και από την τρίτη φάση θα μπουν οι ομάδες της Football League.

O OΦΙ ζήτησε με έγγραφό του στην ΕΠΟ, ως κυπελλούχος ερασιτεχνών Ελλάδος να περάσει απευθείας στην τρίτη φάση. Περιμένουμε απάντηση. Ας ελπίσουμε να είναι θετική. Και βέβαια ας ελπίσουμε αυτή η νέα διαδικασία να είναι η αιτία να δούμε μεγάλους αντιπάλους φέτος στο Βουζουνεράκειο”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.