Εξετάστηκε η πορεία της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης πλατείας και περιμετρικών οδών»

Σε τεχνική σύσκεψη που έγινε στο δήμο Αλμυρού

Τεχνική Σύσκεψη με θέμα την πορεία των εργασιών του έργου «Βιοκλιματική Αναβάθμιση πλατείας και περιμετρικών οδών» διοργάνωσε στο γραφείο του, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτριος Εσερίδης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στη σύσκεψη παρευρέθησαν η Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα, και ο Αντιπρόεδρος Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ κ. Αλέξανδρος Γούναρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμυρού κ. Ηλίας Δαλακούρας, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αριστείδης Καραγεώργος, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ο Ανάδοχος του έργου κ. Άγγελος Γουργιώτης και εκπρόσωποι της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού.

Πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου διατυπώθηκαν όλες οι απόψεις, συγκλίνοντας ομόφωνα στον καλύτερο συντονισμό των εργασιών. Δόθηκαν εκατέρωθεν υποσχέσεις για επίσπευση των έργων τόσο της πλατείας όσο και των περιμετρικών οδών.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Εσερίδης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα, η οποία ανταποκρίνεται πάντα θετικά στο κάλεσμά του για συνεργασία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.