Κατεδαφίζονται παλιά περίπτερα σε πλατείες του δήμου Ρ. Φεραίου

Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη 30 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα στο Βελεστίνο, το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου, που θα λάβει απόφαση για τη συμμετοχή του Δήμου στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες 2014 – 2020»: Επιδότηση Αδελφοποιήσεων και Δικτύων Πόλεων.
Επίσης, θα καθορίσει τον αριθμό αδειών πλανόδιου εμπορίου, και θα αποφασίσει την κατεδάφιση παλιών περιπτέρων στις πλατείες Ριζομύλου, Στεφανοβικείου και Κερασιάς.

Το Δημοτικό συμβούλιο θα λάβει απόφαση για την τοποθέτηση μπάρας επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου και θα συζητήσει τον καθορισμό ορίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με την Ιερά Μονή Φλαμουρίου.

Το σώμα θα αποφασίσει τη συμμετοχή του Δήμου στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε., τη συνεργασία Δήμων Μαγνησίας & Δήμου Βόλου για την υποψηφιότητα του Δήμου Βόλου ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 και την οργάνωση της Ετήσιας Εμποροπανήγυρης Βελεστίνου από 8 έως 12 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για την προσπάθεια μείωσης της κυνηγετικής δραστηριότητας από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και για το αίτημα στον ΟΤΕ, για την τοποθέτηση οπτικών ινών, σε όλες τις τοπικές κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου οι κάτοικοί τους να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.