Ο Βόλος και η Θεσσαλία συνδέονται με την Σκύρο

Με το Ε/Γ- Ο/Γ «Αχιλλεύς»

Από τις 19 Ιουνίου ο Βόλος και η Βόρεια Ελλάδα συνδέονται με το ανατολικότερο και μεγαλύτερο νησί των Βορείων Σποράδων, την Σκύρο.
Μέχρι τώρα για να επισκεφθεί κανείς αυτό το υπέροχο νησί, έπρεπε να διανύσει έναν τεράστιο κύκλο μέχρι την Κύμη, για να πάρει το πλοίο για την Σκύρο. Η Ανώνυμος Ναυτιλιακή Εταιρεία Σκύρου (ιδιοκτήτρια του Ε/Γ – Ο/Γ ΑΧΙΛΛΕΥΣ), από εφέτος προβαίνει στη σύνδεση του νησιού με την Κεντρική και Βόρειο Ελλάδα κάθε Κυριακή στις 06:45 πμ. από τον Βόλο. Εννοείται ότι προς τον τελικό προορισμό της Σκύρου , ενδιαμέσως θα εξυπηρετήσει και τα νησιά Σκιάθο – Σκόπελο-Αλόννησο, (από και προς το Βόλο.)
Η βέβαιη ευόδωση του εγχειρήματος θα αποτελέσει το έναυσμα για περισσότερες συνδέσεις ανά βδομάδα από το επόμενο δρομολογιακό έτος .
Αυτό σημαίνει ότι και οι επιβάτες για Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο μπορούν να στηρίξουν το πλοίο στη σύνδεσή του για την Σκύρο. Άλλωστε οι συγκριτικές τιμές συνηγορούν προς τούτο!
Οι τιμές για επιβάτες είναι : Για Σκιάθο 20.20€ , για Σκόπελο 25.20€ , για Αλόννησο 25.20€, για Σκύρο 29.20€.
Για μετ’ επιστροφής εισιτήρια, θα υπάρχει έκπτωση 20%.
Για πληροφορίες – κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στο κεντρικό πρακτορείο του Ε/Γ – Ο/Γ ΑΧΙΛΛΕΥΣ , το VIS TRAVEL , ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 3 (μεταξύ παραλίας και Ιάσονος) ή στα τηλέφωνα 2421031059 και 31060.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.