Τα Ψυχο-γραφήματα διοργανώνουν τριήμερο αυτογνωσίας στο Πήλιο!

Ψυχή: η κινητήρια δύναμη κάθε ζωντανού οργανισμού… Άκος: ανακούφιση, ίαση, θεραπεία, ωφέλεια. Ένα τριήμερο γεμάτο δραστηριότητες αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης στη φύση!

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εργαστήρια: Θεραπευτικής γραφής (Δήμητρα Διδαγγέλου), Διατροφικής αυτογνωσίας (Σοφία Ελευθερίου), Θεραπευτικής γιόγκα και διαλογισμού (Sahar Μαριάντζελα Κοτσώνη) και Satyananda yoga (Δώρα Ρήγα).

Παράλληλες δραστηριότητες για όποιον επιθυμεί: Βόλτες με άλογα, με τον «Μουτζούρη» του Πηλίου, πεζοπορία, ξενάγηση στη βιβλιοθήκη των Μηλέων.
?????????????????????????????????
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του περιοδικού «Ψυχο-γραφήματα» τις Πινακάτες, ένα ήρεμο παραδοσιακό χωριό του Νοτίου Πηλίου, το οποίο περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και προσφέρεται για χαλάρωση. Η θάλασσα απέχει μόλις είκοσι λεπτά και ο Βόλος μισή ώρα. Ο τίτλος του τριημέρου είναι εμπνευσμένος από την ομώνυμη βιβλιοθήκη του Δ. Μηλεών και σημαίνει «Θεραπεία Ψυχής».

Τόπος: Πινακάτες, Δ. Νοτίου Πηλίου, Ν. Μαγνησίας, Ημερομηνίες: 1-3 Ιουλίου 2016. Επικοινωνία για πληροφορίες & κρατήσεις: Δήμητρα Διδαγγέλου, τηλ. 694 854 9865, email: [email protected] .

Ψυχής Άκος_banner
Τα εργαστήρια είναι βιωματικά και θα γίνουν σε μικρές ομάδες, γι’ αυτό απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όποιον το επιθυμεί. Αναλυτικό πρόγραμμα: www.psy-che.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.