Αλμυρός: Πράσινα σημεία και παράκτιο μέτωπο σε διαβούλευση

Με πέντε θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την επόμενη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού.

Η διαβούλευση αφορά τη γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2019 και πριν τη σύνταξη του προσχεδίου του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019.

Ακόμη, θα γίνει διατύπωση απόψεων για την αξιοποίηση του παράκτιου μετώπου του Δήμου Αλμυρού, επί της χωροθέτησης-εγκατάστασης και λειτουργίας πράσινων σημείων στο Δήμο Αλμυρού, καθώς και γνώμης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) και Σχεδίου Διαχείρισης Εξορυκτικών Αποβλήτων (ΣΔΕΑ) της δραστηριότητας «Εγκατάσταση και λειτουργία λατομείου μαρμάρων, έκτασης 86.000 m2, στη θέση Περδικοράχη της Τ.Κ. Φυλάκης, του Δ. Αλμυρού, της Π.Ε.Μαγνησίας», φερόμενης ιδιοκτησίας της SUNNY ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ & ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.»».

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση της επιτροπής θα επαναληφθεί την Τρίτη 20 Νοεμβρίου (αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα) οπότε θεωρείται ότι υφίσταται σε κάθε περίπτωση απαρτία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.