Δήμος Αλμυρού: Από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» προμήθεια μηχανημάτων και συντήρηση σχολείων

Από το πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών «ΦιλόΔημος», θα χρηματοδοτηθούν με 220.000 € η προμήθεια μηχανημάτων και εξοπλισμού τους, με 200.000 € ο εξοπλισμός και αναβάθμιση Παιδικών Χαρών και με 95.200 € η αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, που συνεδριάζει την Τετάρτη 11 Απριλίου στις 6 το απόγευμα θα κάνει την αποδοχή των χρηματοδοτήσεων.
Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει και θα λάβει απόφαση επί αιτήματος της Ιεράς Μονής Άνω Ξενιάς για την παραχώρηση οικοπέδου για την ίδρυση Μετοχίου στην πόλη του Αλμυρού και του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αλμυρού για τη διάθεση χώρου στην κεντρική πλατεία Αλμυρού, για την πραγματοποίηση έκθεσης μαθητών, ενώ θα εγκρίνει την έκθεση πεπραγμένων 2017 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Ακόμη θα εγκριθεί η χρηματοδότηση 60.480 € από το ΠΕΠ για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλμυρού, η ετήσια συνδρομή του Δήμου Αλμυρού στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης» για το 2018, ενώ θα εγκριθεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΔΕΥΑΛ και Δήμου Αλμυρού για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κωφών», προϋπολογισμού 155.000 € με Φ.Π.Α.
Τέλος, το σώμα θα εγκρίνει τη διενέργεια προμήθειας «Προμήθεια & τοποθέτηση συστήματος υπόγειων κάδων προσωρινής αποθήκευσης αστικών απορριμμάτων», προϋπολογισμού 100.000 € με Φ.Π.Α. και την πρόσληψη εργατών καθαριότητας με πέντε ημερομίσθια για το μήνα Απρίλιο 2018.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.