Εγκρίθηκε από το “Πράσινο Ταμείο” χρηματοδότηση 118.300 ευρώ για το περιβαλλοντικό Πάρκο Ανάβρας

Ευχαριστίες του δημάρχου Αλμυρού στην πρόεδρο και τη Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας

Εγκρίθηκε από το “Πράσινο Ταμείο”, χρηματοδότηση ύψους 118.300 ευρώ για το περιβαλλοντικό Πάρκο Ανάβρας, ενώ τις ευχαριστίες του εκφράζει ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, στην πρόεδρο και τη Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας , για τη συνεργασία που υπήρξε και ακολούθησε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Όπως τονίζεται στην ευχαριστήρια ανακοίνωση, «ο Δήμος Αλμυρού αισθάνεται βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Πρόεδρο κ. Νάνσυ Καπούλα, καθώς και τη Διοικούσα Επιτροπή της Περιφερειακής Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας για την πλήρη και αγαστή συνεργασία που είχαν, αναφορικά με την καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν εξαιτίας του “Ιανού” στο περιβαλλοντικό πάρκο Ανάβρας αλλά και ευρύτερα σε άλλες περιοχές του Δήμου Αλμυρού.
Η καρποφορία αυτής της συνέργειας ήταν να εγκριθεί από το “Πράσινο Ταμείο” χρηματοδότηση ύψους 118.300 ευρώ για φέτος (ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν με το νέο προϋπολογισμό) για την αποκατάσταση των ζημιών στο περιβαλλοντικό Πάρκο Ανάβρας.
Ο Δήμος Αλμυρού οφείλει να τονίσει πως το Περιφερειακό Τμήμα του ΤΕΕ Μαγνησίας στάθηκε -από την πρώτη στιγμή- αρωγός και αλληλέγγυος στην προσπάθεια του Δήμου Αλμυρού τόσο για την καταγραφή των ζημιών, όσο και για την βέλτιστη προετοιμασία του αιτήματος για την καταβολή των αποζημιώσεων.
Τέτοιου είδους συνεργασίες των οργανισμών της ΤΑ με επιστημονικούς φορείς, πρέπει να επιδιώκονται και να αποτελούν τον κανόνα στην προσπάθεια βελτίωσης των όρων και των συνθηκών ζωής σε κάθε τοπική κοινωνία, επ ωφελεία των κατοίκων και των αναγκών τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.