Ενεργοποίηση μελών και δράσεις αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού

Ενεργοποίηση μελών και δράσεις αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλμυρού . Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «συνεδρίασε στα Γραφεία της η Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλμυρού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα:
1. Οργανωτικό: Με την χαλάρωση των μέτρων της Πανδημίας και ενόψει του Καλοκαιριού, επανενεργοποίηση των μελών, εξασφάλιση ηλεκτρονικών μέσων για εξασφάλιση καλής επικοινωνίας και τηλεσυσκέψεων.
2. Επανεργοποίηση της Επιτροπής Αγροτικού, καθορισμός πλαισίου τοπικής Αγροτικής Πολιτικής, συγκρότηση γραμματείας.
3. Συγκρότηση Επιτροπής Πολιτισμού και κοινωνικών κινημάτων, επαφές με τοπικούς συλλόγους, συγκρότηση γραμματείας.
4. Επανενεργοποίηση επιτροπής Αυτοδιοίκησης, επεξεργασία πλαισίου Αυτοδιοικητικής Πολιτικής για τη Νοτιοδυτική Μαγνησία, συγκρότηση γραμματείας, εξασφάλιση επαφών και συνεργασίας με το Δημοτικό Συμβούλιο, στήριξη προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για αντιμετώπιση των προβλημάτων από ‘’Ιανό’’ και Κορωνοιό, διερεύνηση πιθανότητας για διακομματική συνεργασία. Η ευθύνη για τις απαραίτητες επαφές και τον συντονισμό της όλης προσπάθειας ανατέθηκε στον Ρίζο Αριστ. Πάντζιο.
5. Πρόγραμμα Δράσης: Συζητήθηκε και αποφασίστηκε ευέλικτο Πρόγραμμα Δράσης, της Οργάνωσης για όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού, με καταληκτική ημερομηνία την 30η Σεπτεμβρίου οπότε θα γίνει ο πολιτικός απολογισμός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.