ΓΕΛ Αργαλαστής: Μεγάλη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου

Μια υπέροχη βραδιά κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Δημοτικής Κοινότητας Αργαλαστής έζησαν όλοι εκείνοι – και ήταν αρκετοί- που το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2024, βρέθηκαν στο προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου Αργαλαστής, για την γιορτή αποφοίτησης.

Η άρτια δομημένη εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάγνωση του χαιρετισμού  της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ζέτας Μακρή. Ευχές επίσης έστειλε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης.

Ακολούθησε η αποχαιρετηστήρια ομιλία της Διευθύντριας του σχολείου κ. Ασπασίας Μπάσιου, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε στους τελειόφοιτους, να χτίσουν και να διαμορφώσουν τη δική τους ζωή με βάση τα δικά τους «θέλω» και τις δικές τους ανάγκες. Να έχουν όμως πάντα ένα ευγενές όραμα στο μυαλό τους και τους ευχήθηκε να καταφέρουν να δώσουν νόημα στη ζωή τους και να τη ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Σωτηρία Μπρέλα και η τελειόφοιτη μαθήτρια Αθηνά Μπλιάγκου.

Από κει και ύστερα η βραδιά κύλησε με ευφάνταστα θεατρικά δρώμενα. Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου με την βοήθεια και υποστήριξη της καθηγήτριάς τους κ. Συραγώ Λιάτζουρα, επιμελήθηκαν δικά τους κείμενα, εμπνευσμένα από την Ιστορία της Γ΄ Λυκείου και παρουσίασαν το θεατρικό «Από την Σμύρνη στο Πήλιο ….. ένα Αιγαίο δρόμος»

Ξεχωριστές υπήρξαν και οι ενότητες της Προβολής αναμνηστικής παρουσίασης φωτογραφιών από την σχολική ζωή των αποφοίτων, καθώς και η απονομή αναμνηστικών από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και από τον σύλλογο διδασκόντων του ΓΕΛ Αργαλαστής.

Ακολούθησε μια εξαίσια μουσική, που εξελίχθηκε σε τρικούβερτο γλέντι. Η συγκίνηση και η χαρά μαθητών και γονέων ήταν τόσο μεγάλη που μας έκανε να δεσμευτούμε ως σύλλογος διδασκόντων ότι η γιορτή αποφοίτησης θα αποτελέσει παράδοση για το σχολείο μας, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου σε σχετική του ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.