Για εκβιασμό καταγγέλλουν την εργοδοσία εργαζόμενοι σούπερ μάρκετ στον Αλμυρό

Για εκβιασμό, μέσω στελεχών της επιχείρησης, καταγγέλλουν την εργοδοσία σούπερ μάρκετ στον Αλμυρό, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανελλαδικού Σωματείου στην επιχείρηση Αρβανιτίδης.
Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση στέλνουν μήνυμα στην εργοδοσία ότι δεν θα τους περάσει και δεν θα εξαθλιωθούν για να αυξήσουν τον πλούτο τους.

«Οι εκβιασμοί τους μέσω των στελεχών της εταιρίας επιστρέφονται. Στις απαιτήσεις τους για κούρεμα δεδουλευμένων 10 μηνών, δώρο Πάσχα, επίδομα αδείας καθώς και για ατομικές συμβάσεις με μειώσεις 20% και όλα αυτά με τις πλάτες του υπουργείου Εργασίας και της κυβέρνησης, απαντάμε ότι δεν θα σας χαρίσουμε ούτε ένα Ευρώ, ούτε ένα από τα δικαιώματά μας και δεν θα κάνουμε βήμα πίσω», τονίζουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ είχαν κάνει επίσχεση εργασίας για τα δεδουλευμένα, διεκδικώντας την καταβολή μισθών για όλους τους μήνες του 2016,ενώ η εταιρία είχε καταθέσει αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού κώδικα, για 131 καταστήματα Πανελλαδικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.